Kedisi olanlar yardimci olabilir mi

Itslokum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
214
105
103
37
Herkese iyi geceler.
Kedimle ilgili yaklasik 2 aydir devam eden bir ishal sorunumuz var.
Ilk olarak 2 ay once kanli ishal sebebi ile vet.e goturdum diski testi yapıldı ve parazit göründüğü soylendi ve ic parazit asisi yapıldı. Aslinda aşıları duzenli yaptiriyorum.
Sonrasinda i/d mama verildi bagirsak florasini duzenleyen.
Ancak sorunumuz duzelmedi farkli bir vet. Goturdum kan tahlili rontgen vb.testler yapildi bir kac antibiotik tedavisi uygulandi duzelir gibi olmustu ancak 1 hafta once yeniden bas gosterdi tekrar vet.in yolunu tuttum bu sefer yeniden parazit asisi yapıldı sıkı bir oarazit tedavisine baslamistik zaten onceki gittigimde 2.asinin zamanida gelmisti. Sorunun tekrar ettigini soyledim ve 3 gun antibiotik tedavisi uygulanmisti ve düzeldi bir hafta sonra yine ayni sorun var.
Kafayi yemek üzereyim, diskisi ishal gibi ve sonrasinda da bir kac damla kan geliyor. Ve asiri kotu kokuyor.

Veterineri henuz aramadim yarin arayacagim ama gittigimde neler cikacak bilmiyorum. En son bu da cozum olmazsa ise kolonoskopi yapilit demisti :( acikcasi cokta masraflı bir surec tum tahlillerin yapıldığında cok yuklu bir odeme yaptim.biraz da vet. Cogu ticarethane mantigi ile calisiyor..

Ne yapacagimi sasirdim benzer sorun yasayan birileri varsa yardimci olursa cok sevinirim.

Köpeğim bu durumdan neredeyse ölecekti çok yer dolaştım bir veteriner kurtardı onu. Farklı bir sehirdesin oneremiyorum.
Yipratici ve masraflı bir süreç haklısın düzelir umarım

Köpeğim bu durumdan neredeyse ölecekti çok yer dolaştım bir veteriner kurtardı onu. Farklı bir sehirdesin oneremiyorum.
Yipratici ve masraflı bir süreç haklısın düzelir umarım

Yasadigim sehri yanlis secilmis sanirim istanbuldayim onerebileceginiz yer varsa cook sevinirim.. Sormayin cok zor bi süreç umarim duzelir :(

Vethouse Edip Bey çok iyi bir veterinerdir. Acıbadem'de.. Sonradan başka şubeleri de açılmış galiba vethouse'ın..
Geçmiş olsun..

Vethouse Edip Bey çok iyi bir veterinerdir. Acıbadem'de.. Sonradan başka şubeleri de açılmış galiba vethouse'ın..
Geçmiş olsun..

Bende oraya götürüyorum kedimi yalniz edip beye hic denk gelmedim. Ozge hn. Ilgileniyor bizimle. Vet. Memnunum ama fiyatlari acikcasi suan beni zorluyor isten ayrildigim icin :KK43:

Bende oraya götürüyorum kedimi yalniz edip beye hic denk gelmedim. Ozge hn. Ilgileniyor bizimle. Vet. Memnunum ama fiyatlari acikcasi suan beni zorluyor isten ayrildigim icin :KK43:
Merhaba bilmiyorum size ne kadar yardimi dokunur ama sisili de bulunan sekerci ve mecidiyekoyde petshine veterine klinikleri cok iyiler. Ben gecen ay yolda bir kedi buldum kalcasini hareket ettiremiyordu ameliyati icin 500tl+rongen parasi gerektigi halde(ki bu fiyat sokak hayvani tarifesi) benden sadece 100tl alarak kediyi ameliyat edip sahiplendirdi sekerci veteriner klinigi yani islerini paradan ziyade vicdanlariyla yapiyorlar bu yuzden en azindan ellerinden geleni yapacaklarina inaniyorum. Ayrica petshine icin de kucuk bir klinik ama kesinlikle onecelikli olarak paradan ziyade hayvanlara yardim etmek icin bu isi yapiyorlar. Yine bu ay sokakta cok kotu halde buldugum kediye ucretsiz tedavi uyguladilar. Daha oncede sokak hayvanlarina oldukca uygun ucretle bakmislardi. Butcenizi de kesinlikle sarsmayacak fiyatlari var. Ben de kedimin tum ihtiyaclarini hep oradan alirim ayni zamanda iceride surekli sahiplendirilmek uzere zor durumdaki hayvanlar bulunur. Umarim kediniz bir an once iyilesir.

Merhaba bilmiyorum size ne kadar yardimi dokunur ama sisili de bulunan sekerci ve mecidiyekoyde petshine veterine klinikleri cok iyiler. Ben gecen ay yolda bir kedi buldum kalcasini hareket ettiremiyordu ameliyati icin 500tl+rongen parasi gerektigi halde(ki bu fiyat sokak hayvani tarifesi) benden sadece 100tl alarak kediyi ameliyat edip sahiplendirdi sekerci veteriner klinigi yani islerini paradan ziyade vicdanlariyla yapiyorlar bu yuzden en azindan ellerinden geleni yapacaklarina inaniyorum. Ayrica petshine icin de kucuk bir klinik ama kesinlikle onecelikli olarak paradan ziyade hayvanlara yardim etmek icin bu isi yapiyorlar. Yine bu ay sokakta cok kotu halde buldugum kediye ucretsiz tedavi uyguladilar. Daha oncede sokak hayvanlarina oldukca uygun ucretle bakmislardi. Butcenizi de kesinlikle sarsmayacak fiyatlari var. Ben de kedimin tum ihtiyaclarini hep oradan alirim ayni zamanda iceride surekli sahiplendirilmek uzere zor durumdaki hayvanlar bulunur. Umarim kediniz bir an once iyilesir.

Tesekkur ederim önerileriniz icin. Acibademde otuyorum yakin sayilir aslinda. Suan bir tanidik vet. Bulduk bir kac insan ilaclaru olan ilac önerdi onlari kullanmaya başladık biraz ishali geçiyor gibi bakalim umarim atlatiriz. Olmazsa dediginiz yerleri de değerlendiririm cok saolun. Saglikli kedilerimiz olsun insaalah

Çengelköy sahilde Çınaraltı'nın karşısında academy vet. var. Alpaslan Bey de iyidir..

Kedimin sorununu cozdum meger bosa ilac igne vs yuklemisiz hayvana .. Butun sorun mamadanmis. Orjien mama kullaniyordum sebebi mamaymis. Protein agirlikli oldugundan bagirskalarinda tahribata yol acmis tedaviye basladik.Aranizda bu mamayi kullanmayi dusunen birileri varsa bir kez daha dusunsun. 3 aydir yasadiklarimi bir ben bilirim bir de kedim...

Back
X