Köpeğim bu durumdan neredeyse ölecekti çok yer dolaştım bir veteriner kurtardı onu. Farklı bir sehirdesin oneremiyorum.
Yipratici ve masraflı bir süreç haklısın düzelir umarım
Yasadigim sehri yanlis secilmis sanirim istanbuldayim onerebileceginiz yer varsa cook sevinirim.. Sormayin cok zor bi süreç umarim duzelir
Vethouse Edip Bey çok iyi bir veterinerdir. Acıbadem'de.. Sonradan başka şubeleri de açılmış galiba vethouse'ın..
Geçmiş olsun..
Merhaba bilmiyorum size ne kadar yardimi dokunur ama sisili de bulunan sekerci ve mecidiyekoyde petshine veterine klinikleri cok iyiler. Ben gecen ay yolda bir kedi buldum kalcasini hareket ettiremiyordu ameliyati icin 500tl+rongen parasi gerektigi halde(ki bu fiyat sokak hayvani tarifesi) benden sadece 100tl alarak kediyi ameliyat edip sahiplendirdi sekerci veteriner klinigi yani islerini paradan ziyade vicdanlariyla yapiyorlar bu yuzden en azindan ellerinden geleni yapacaklarina inaniyorum. Ayrica petshine icin de kucuk bir klinik ama kesinlikle onecelikli olarak paradan ziyade hayvanlara yardim etmek icin bu isi yapiyorlar. Yine bu ay sokakta cok kotu halde buldugum kediye ucretsiz tedavi uyguladilar. Daha oncede sokak hayvanlarina oldukca uygun ucretle bakmislardi. Butcenizi de kesinlikle sarsmayacak fiyatlari var. Ben de kedimin tum ihtiyaclarini hep oradan alirim ayni zamanda iceride surekli sahiplendirilmek uzere zor durumdaki hayvanlar bulunur. Umarim kediniz bir an once iyilesir.Bende oraya götürüyorum kedimi yalniz edip beye hic denk gelmedim. Ozge hn. Ilgileniyor bizimle. Vet. Memnunum ama fiyatlari acikcasi suan beni zorluyor isten ayrildigim icin
Merhaba bilmiyorum size ne kadar yardimi dokunur ama sisili de bulunan sekerci ve mecidiyekoyde petshine veterine klinikleri cok iyiler. Ben gecen ay yolda bir kedi buldum kalcasini hareket ettiremiyordu ameliyati icin 500tl+rongen parasi gerektigi halde(ki bu fiyat sokak hayvani tarifesi) benden sadece 100tl alarak kediyi ameliyat edip sahiplendirdi sekerci veteriner klinigi yani islerini paradan ziyade vicdanlariyla yapiyorlar bu yuzden en azindan ellerinden geleni yapacaklarina inaniyorum. Ayrica petshine icin de kucuk bir klinik ama kesinlikle onecelikli olarak paradan ziyade hayvanlara yardim etmek icin bu isi yapiyorlar. Yine bu ay sokakta cok kotu halde buldugum kediye ucretsiz tedavi uyguladilar. Daha oncede sokak hayvanlarina oldukca uygun ucretle bakmislardi. Butcenizi de kesinlikle sarsmayacak fiyatlari var. Ben de kedimin tum ihtiyaclarini hep oradan alirim ayni zamanda iceride surekli sahiplendirilmek uzere zor durumdaki hayvanlar bulunur. Umarim kediniz bir an once iyilesir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?