kızlar yine ben kedimle ilgili konu açıyorum :)))))))))) Acayip yaramaz bir kedim var ve 3 aydan fazladır bizimle beraber. Eskiden biz yatınca odasına gider yatardı, yanıma almıyorum , geçen gece alayım dedim gece 3 hala ben uyumamıştım. Tamam yattı bebeğim, uslu durdu ama birden gözüme atlayıp pati atıyor ve ben tedirginlikten uyuyamadım , işe de uykusuz geldim . Zaten uyku bozukluğum var ve yeni yeni düzene giriyor. Artık kapıya gelp okdr bağırıyor ki size anlatamam. Yani içinden çirkef birşey çıkıyor :)))) uzata uzata miyavlıyor ve kapı koluna yetişmeye çalışıyor. Bende mecbur odasına götürüp kapısını kapıyorum ama yakında komşulardan şikayet gelecek, korkuyorum. Şu uyku konusunu çözemyoruz bir türlü. Yani siz kedinizle nasıl uyuyorsunuz bizimki 4.5 aylık oldu.Yemek yaparken de tezgaha atlıyor diye muftağın önüne koyuyorum hiç susmadan miyavlıyor ses telleri nasıl yorulmuyor anlamıyorum gerçekten :))) Birde konuyla alakasız ama şuan sizinde kedniz tüyü yüzünden kusuyor mu ?? Malt aldık ona rağmen bazen yine tüy kusuyor, vet e götürdüm sorun yok dedi.