erkek kardesim evleniyor fakat bekarken epey bir bankalara borc yapmis nisanlilik suresinde bu borclarini kapatmaya calisti.su an tum borclarinin bittigini soyluyor ama bankalara gecikmeli odemis nisanlandiktan sonra isten ayrilmisti.2 -3 ay sonra yeni duzenli bir ise girdi.o arada odemeleri aksattigini soyledi.ama surekli yalan soyluyor oyle hissediyorum.borclari bitmek bilmiyor eve bir faydasi yok oyle sadece kendine calisti bildigin yedi icti sagda solda.simdi cok sikisti dugune az bir zaman kaldi eline metelik yok kredi cekip yapmayi dusunuyor herseyi fakat kefil gerekli imis bankalar kredi vermiyorlarmis.bana soyleyip duruyor acikcasi ben hic istemiyorum fakat uzuluyorumda zor durumda biliyorum.ama bende esimle ev borcu oduyorum ben evlenirken kimse benim icin kredi cekmedi babam ben hicbirsey yapamam benim durumum yok dedi cekildi kenara.Allahtan ben ceyizimi almistim ivir zivir mutfak esyalarimi bide babam bulasik makinami aldi.fakat simdi ailem bana destek cocuguma filan bakiyorlar bi sikintim olunca ilgileniyorlar.babaminda kredi borclari var oda kredi cekemez.baba ogul paralari yediler bir guzel.simdi kimse bunlara kefil olmaz mecbur ben yada esime teklif edecekler kefil olmasam dugunu yapamazlar kardesim kefil ol ben odiycem borcu sikinti yapma diyor ama acikcasi guvenemiyorum ayrica kefillik isinede cok karsiyim.bide diyorum acaba krediyi esim cekse kardesimimi kefil gostersek sonucta kefil her sekilde borcu odemek zorunda diye biliyorum.ama odemeyen hersekilde odemez oda ayri.20.000 gibi bir rakam cekilecek yada 25.000 o civarda.offf off. uzuluyom ama cok karismakta istemiyorum.sonucta bende ne zorluklarla borc oduyorum.ne yapmaliyim bilmiyorum.odemezler yada aksatir filan yanarim resmen.ama onlarin tek caresi biziz suan.sirt cevirmek istemiyorum sonucta kardes ama bilmiyorum.nisaninda da cok masraf yaptim annem cok asiri saf bir kadin annemin butun misyonunu ben her zaman ustlendim.nisanda herseyle ilgilendim nisan bohcasi vs.bir suru odemeler yaptim.dugunundede annemlerde para yok yine kiza yorgan yastik nevresim alez hurc vs.alinacak bunlarida ben alip odemelerini yapacagim.butun bunlar beni zorluyor.maasim asgari ucret zaten.yemiyorum icmiyorum gezmiyorum oyle esimle gezme tozmamiz yok oyle borc oduyoruz.para gidiyor diye ust bas bile almiyorum.ne yapsam bilmiyorum.
erkek kardesim evleniyor fakat bekarken epey bir bankalara borc yapmis nisanlilik suresinde bu borclarini kapatmaya calisti.su an tum borclarinin bittigini soyluyor ama bankalara gecikmeli odemis nisanlandiktan sonra isten ayrilmisti.2 -3 ay sonra yeni duzenli bir ise girdi.o arada odemeleri aksattigini soyledi.ama surekli yalan soyluyor oyle hissediyorum.borclari bitmek bilmiyor eve bir faydasi yok oyle sadece kendine calisti bildigin yedi icti sagda solda.simdi cok sikisti dugune az bir zaman kaldi eline metelik yok kredi cekip yapmayi dusunuyor herseyi fakat kefil gerekli imis bankalar kredi vermiyorlarmis.bana soyleyip duruyor acikcasi ben hic istemiyorum fakat uzuluyorumda zor durumda biliyorum.ama bende esimle ev borcu oduyorum ben evlenirken kimse benim icin kredi cekmedi babam ben hicbirsey yapamam benim durumum yok dedi cekildi kenara.Allahtan ben ceyizimi almistim ivir zivir mutfak esyalarimi bide babam bulasik makinami aldi.fakat simdi ailem bana destek cocuguma filan bakiyorlar bi sikintim olunca ilgileniyorlar.babaminda kredi borclari var oda kredi cekemez.baba ogul paralari yediler bir guzel.simdi kimse bunlara kefil olmaz mecbur ben yada esime teklif edecekler kefil olmasam dugunu yapamazlar kardesim kefil ol ben odiycem borcu sikinti yapma diyor ama acikcasi guvenemiyorum ayrica kefillik isinede cok karsiyim.bide diyorum acaba krediyi esim cekse kardesimimi kefil gostersek sonucta kefil her sekilde borcu odemek zorunda diye biliyorum.ama odemeyen hersekilde odemez oda ayri.20.000 gibi bir rakam cekilecek yada 25.000 o civarda.offf off. uzuluyom ama cok karismakta istemiyorum.sonucta bende ne zorluklarla borc oduyorum.ne yapmaliyim bilmiyorum.odemezler yada aksatir filan yanarim resmen.ama onlarin tek caresi biziz suan.sirt cevirmek istemiyorum sonucta kardes ama bilmiyorum.nisaninda da cok masraf yaptim annem cok asiri saf bir kadin annemin butun misyonunu ben her zaman ustlendim.nisanda herseyle ilgilendim nisan bohcasi vs.bir suru odemeler yaptim.dugunundede annemlerde para yok yine kiza yorgan yastik nevresim alez hurc vs.alinacak bunlarida ben alip odemelerini yapacagim.butun bunlar beni zorluyor.maasim asgari ucret zaten.yemiyorum icmiyorum gezmiyorum oyle esimle gezme tozmamiz yok oyle borc oduyoruz.para gidiyor diye ust bas bile almiyorum.ne yapsam bilmiyorum.
yetıskın bır ınsan kardesınız kendı borcunun altından kendısı kalkmayı ogrenmelı emın olun kredıyı odemez en fazla bır ıkı ay oder sonra kosesıne cekılır ..erkek kardesim evleniyor fakat bekarken epey bir bankalara borc yapmis nisanlilik suresinde bu borclarini kapatmaya calisti.su an tum borclarinin bittigini soyluyor ama bankalara gecikmeli odemis nisanlandiktan sonra isten ayrilmisti.2 -3 ay sonra yeni duzenli bir ise girdi.o arada odemeleri aksattigini soyledi.ama surekli yalan soyluyor oyle hissediyorum.borclari bitmek bilmiyor eve bir faydasi yok oyle sadece kendine calisti bildigin yedi icti sagda solda.simdi cok sikisti dugune az bir zaman kaldi eline metelik yok kredi cekip yapmayi dusunuyor herseyi fakat kefil gerekli imis bankalar kredi vermiyorlarmis.bana soyleyip duruyor acikcasi ben hic istemiyorum fakat uzuluyorumda zor durumda biliyorum.ama bende esimle ev borcu oduyorum ben evlenirken kimse benim icin kredi cekmedi babam ben hicbirsey yapamam benim durumum yok dedi cekildi kenara.Allahtan ben ceyizimi almistim ivir zivir mutfak esyalarimi bide babam bulasik makinami aldi.fakat simdi ailem bana destek cocuguma filan bakiyorlar bi sikintim olunca ilgileniyorlar.babaminda kredi borclari var oda kredi cekemez.baba ogul paralari yediler bir guzel.simdi kimse bunlara kefil olmaz mecbur ben yada esime teklif edecekler kefil olmasam dugunu yapamazlar kardesim kefil ol ben odiycem borcu sikinti yapma diyor ama acikcasi guvenemiyorum ayrica kefillik isinede cok karsiyim.bide diyorum acaba krediyi esim cekse kardesimimi kefil gostersek sonucta kefil her sekilde borcu odemek zorunda diye biliyorum.ama odemeyen hersekilde odemez oda ayri.20.000 gibi bir rakam cekilecek yada 25.000 o civarda.offf off. uzuluyom ama cok karismakta istemiyorum.sonucta bende ne zorluklarla borc oduyorum.ne yapmaliyim bilmiyorum.odemezler yada aksatir filan yanarim resmen.ama onlarin tek caresi biziz suan.sirt cevirmek istemiyorum sonucta kardes ama bilmiyorum.nisaninda da cok masraf yaptim annem cok asiri saf bir kadin annemin butun misyonunu ben her zaman ustlendim.nisanda herseyle ilgilendim nisan bohcasi vs.bir suru odemeler yaptim.dugunundede annemlerde para yok yine kiza yorgan yastik nevresim alez hurc vs.alinacak bunlarida ben alip odemelerini yapacagim.butun bunlar beni zorluyor.maasim asgari ucret zaten.yemiyorum icmiyorum gezmiyorum oyle esimle gezme tozmamiz yok oyle borc oduyoruz.para gidiyor diye ust bas bile almiyorum.ne yapsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?