Kefir ile 7 günde göbekten kurtulma

valar morghulis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
276
162
23
Ablalarimmm kardesleriiiim yasitlarim:KK53:bugun super birsey ogrendim hemen size de soyleyim dedim. Simdi bi arkadasimiz cook unlu bir diyetisyen hanima gidiyor bu hanim cok unlu bi derginin saglik bolumunde yaziyo. Diyetisyen ablamiz diyor ki aksam yemeginden bir iki saat sonra bir bardak kefirin icine bir tatli kasigi kadar pul biber atipiciyoruz ve ustune hic birsey yemiyoruz. Sabahlari da aksamdan 2 dilim kesip iliktan biraz daha sicak suyun icine biraktigimiz limonlu suyu sabah kalkinca iciyoruz acken. Ve tabi bunlarin yaninda 7 gun aksamlari zaten yemiyoruz bisey ve gundu de yogurt gibi cok hafif yiyeceklerle besleniyoruz kahvaltimizi saglikli ve agir olmayan gidalarla yapiyoruz falan filan. Ama bu bahsettigim kefir pulbiber ve limonlu su 7 gun sonra gobek yaglarini eritiyormus guzellikler benim ellimle tuttugumda baya tutulan ama sert bi gobegim var. Hani dugun olur nisan olur dar bi elbise giyeceksinizdir bir hafta oncesinden uygulayip sonra fistik gibi elbisemizle arzi endam edebiliriz:KK76:ben yarin basliyorum isterseniz deneyebilirsiniz. Optuumm.

Aksam yemegi yemiycek miyiz yani? Gunduz mesela nasil beslenecegiz? Bir de kefir hazir kefirlerden olur mu :) bizim evde kefir yapilmaz da :)

Hazir kefir aldim ben :)) yemekten sonra yenmeyecekmis 7 gun ya hemen gecer bence:)) su icilebilir ama :))

Aksam yemegi yemiycek miyiz yani? Gunduz mesela nasil beslenecegiz? Bir de kefir hazir kefirlerden olur mu :) bizim evde kefir yapilmaz da :)

Ben sabah kahvaltimi kahvaltilik gevreklerle yapiyorum cunku kahvalti yapan biri degilim zaten normalde de ve o beni cok tok turuyo hem de lezzetli. Arada da ayran icerim meyve yerim genelde aksam yemeginde de ekmegi bir dilimde birakirim yemekleri de karnimin doydugnu hissettigm an birakirim :)bakalim nasil olcak sonuc

Kefirle pul biber karisiminin tadi nasil :) ben de mi denesem acaba :D ay hangisini deneyecegimi sasirdim. Arkandan geliyim ben de canim :))

Ben iki ay önce sezaryen ile doğum yaptım ve Bebeğimide emziriyorum. Biraz göbeğim var ve cok rahatsız edici. Aceba denesem mi? Gerçekten etkili olur mu ? Çok kötü hissediyorum kendimi bu şekilde :(( uff ne yapıcam ben ya

Ben sabah kahvaltimi kahvaltilik gevreklerle yapiyorum cunku kahvalti yapan biri degilim zaten normalde de ve o beni cok tok turuyo hem de lezzetli. Arada da ayran icerim meyve yerim genelde aksam yemeginde de ekmegi bir dilimde birakirim yemekleri de karnimin doydugnu hissettigm an birakirim :)bakalim nasil olcak sonuc
Canim nasil gidiyor kefirle mucadelen :)

Back
X