- Konu Sahibi hypatia1982
-
Canım, kapsülünü bilemem ama hazırlarından fayda ummayın çünkü çok zayıflatılmış olurlar. En doğrusu kefiri mayadan evde yapmak, evde yapılanda 40-50 çeşit yararlı bakteri varken hazırında 7-8 çeşidi geçmiyor.kapsülüne ne gerek var arkadaşım altınkılıçın yada içiminkini al markette günde 1 bardak iç hem çok lezzetli hemde sağlıklı yada kendin mayasını alıp sütle mayalayabilirsin hapların ne olduğu belli değil doğaldan şaşmamak gerek diye düşünüyorum
ben kullanıyorum.ama daha yeni kullanmaya başladım.keşke daha önce kullanmaya başlasaydım dedim.çok yararını gördüm.sıvısını içemiyordum.arkadaşlar, kefir kapsül kullanan var mı acaba?
tadını sevip içebiliyorsanız sorun yok.tadından nefret ediyorum.midemi bulandırıyorherşeyin kapsülü çıktı ya... mis gibi içmek varken taze taze kapsül nedir ?
tadını sevip içebiliyorsanız sorun yok.tadından nefret ediyorum.midemi bulandırıyor
tşk ederim.ben hazır olanları denemiştim.hazır olanlara mı ekliyorsunuz?tuz vücutta ödem yapmıyor mu peki?bende öyleydim.. sana bir tavsiye himalaya tuzu ekle.. diğer tuzun zararı daha çok diye himalaya dedim.. ayrandan hiçbir farkı olmuyor ben öyle yapıyorum.
tşk ederim.ben hazır olanları denemiştim.hazır olanlara mı ekliyorsunuz?tuz vücutta ödem yapmıyor mu peki?
denicem tşk ederim.ama bu kullandığımda o kadar rahat geldiki :) bundan nasıl ayrılıcam bilmiyorum walla :) akarı yok kokarı yok :)çok tşk ederim:)evet içecek halinde olanlara ekliyorum hayır o nedenle himalaya tuzu kullanın dedim.. sofra tuzu ödem yapar ve zararı çok elbette.... ama hakiki himalaya tuzu sofra tuzu gibi değildir.
mrblar.birde içine meyva katarsam kalori çok yükselir.meyvanında şekeri var sonuçta :) kilo verim derken almak istemiyorum:) yinede fikrinin için tşkler :)kefirin içine meyve karıştırarkta tüketebilirsiniz, tadı kırılıyor, daha içilesi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?