Keke yağ koymayı unutmuşum...

MazeGuase06

Kaymak çocukların annesii :))
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
1.377
2.837
133
Selam kızlar. 2.5 yaşındaki oğlum keki çok sevdiği için alelacele tarçınlı cevizli bir kek yaptım bugün. Beyefendinin ve hepimizin favorisidir. Amma ve lakiinn oğlum keki yiyor beğendin mi kek güzel olmuş mu diye soruyorum hayır diyor. Ben şok. İftardan sonra tadına baksam ki çocuk haklı sıvıyağ koymayı unutmuşum Bir garip görünüyordu da zaten oruç kafasıyla anlayamadım
Şimdii bu kekten ziyade böyle süngerimsi ekmeğimsi Bişey olmuş. Kötü değil ama keke değil yani. Ben bunu lezzetlendirmek için ne yapabilirim sizce? Çikolata sos krem şanti falan yakışmaz gibi geldi tarçınlı cevizli keke..
Fikri olan varsa yardımcı olabilirseniz çookk müteşekkir olurum.

.. Mesela puding yaptınız kaselerin dip kısmına koyabilirsiniz... Ya da tepside yapacağınız tatlının uzerıne robottan çekılmış olarak serpebılırsınız

ayçöreğinin içine de kek koyuyorlar ya öyle bir şey yapabilirsiniz.Keki ufalayıp kuplara koyup üstüne muhallebi döküp meyveyle süsleyebilirsiniz.Ya da sütle ıslatıp yaş pasta gibi yapabilirsiniz

şekerim bende kalan keklerimi değerlendiriyorum sana tarif yaziim truff yapıyorum
1 paket krema
1 paket sütlü çikolata
1 paket bitter çikolata erit
içine dövülmüş fındk koy

bulamak içinde: hindistan cevizi, robottan çekilmiş cevize,çokolata sosuna bula
afiyet olsun.internetten resim koyuyorum

Lezzetli görünüyorlar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…