Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş ortamında sürekli sessiz kalması veya kendisine yöneltilen bir soru da kekelemesi ve kendisini kötü hissetmesi vs. ayrıca aile ortamında da aynı durum gerçekleşecek. bayramlarda ailenizi telefonla aramaktan kaçınması gibi davranışları siz de sıkıntı yaratmaz mı?
ama siz öyle bahsediyorsunuz ki sanki kötürüm, yardıma muhtaç. siz ondan utanacak mısınız? bence önce bunu cevaplayın.arkadaş ortamında sürekli sessiz kalması veya kendisine yöneltilen bir soru da kekelemesi ve kendisini kötü hissetmesi vs. ayrıca aile ortamında da aynı durum gerçekleşecek. bayramlarda ailenizi telefonla aramaktan kaçınması gibi davranışları siz de sıkıntı yaratmaz mı?
Şimdi benim erkek arkadaşım yabancı, ona bakarsanız ailesinin ana dili Almanca ve ben Almanca bilmiyorum. Ailesiyle telefonda konuşabilmem imkansız, yüz yüze gelince de öyle. Tercüme etmek zorunda yani, ha kekelemişim ha tercüme etmiş ne farkı var? Aynı şey kendi ülkesindeki arkadaş ortamı için de geçerli, İngilizce bilirler ama benim de İngilizcem über iyi değil mesela konuşurken.arkadaş ortamında sürekli sessiz kalması veya kendisine yöneltilen bir soru da kekelemesi ve kendisini kötü hissetmesi vs. ayrıca aile ortamında da aynı durum gerçekleşecek. bayramlarda ailenizi telefonla aramaktan kaçınması gibi davranışları siz de sıkıntı yaratmaz mı?
Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
BENCE sacma bir soru ... insan bu ya. pzardan patlican mi aliyosun ! aman cekirdegi olmasin aman aci olmasin... kekeme olmak bir kusur degil , bir ayip degil ki bu soruyu soruyosun.
adam namaz kiliyo mu? ailesine buyuklerine saygili mi ? merhametli mi ? Allah korkusu var mi ? bencil mi degil mi ? omrhnde hic kitap okumus mu ? dunyayla ulkeyle gundemle ilgili mi ? ahlakli mi sapik mi ? bunlari bi ogren de sen .. kekemeligi gec. gec bu ayaklari.