Kekik çayı ?

Hilallse12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
51
7
1
31
Hamileliği boyunca kekik çayı içip adet olan var mı yoksa hamile olunca hiç bi bikti adet başlatmaz mı ?

Hamileliği boyunca kekik çayı içip adet olan var mı yoksa hamile olunca hiç bi bikti adet başlatmaz mı ?
Ben kekik suyunu hamilelikten önce adet sokturucu olarak içiyordum.. hamileyken onerilmiyor diye biliyorum. adet sokturucu özelliği olan hiçbir ürün hamilelikte onerilmiyor dusuge sebep olabileceği için benim bildigim

Peki içilse bitki hamileyken adet olmak için işe yararmı hamile olduğu için adeti söktürmez mi bunla ilgili bilgin var mı

Peki başka bişey sorsam sana çocuğunuz var mı hamilelik yaşadıysanız bilirsinizde ondan şimdi 33 haftalık hamile olan birinin karnı oturunca kat kat olurmu yüz üstüyatabilir mi

İhtiyacim oldugunda midem agridigi zaman Kekik cayi yapip iciyorum ben de etki yapmadi.gunde 1 fincan iciyorum.bitki caylarini gunde 2 fincan icebiliyorsun.

Ben kekik suyunu hamilelikten önce adet sokturucu olarak içiyordum.. hamileyken onerilmiyor diye biliyorum. adet sokturucu özelliği olan hiçbir ürün hamilelikte onerilmiyor dusuge sebep olabileceği için benim bildigim
Kekik suyuile kekikcayi farklidir

Hayır öğrenmek istediğim hamile olan biri kekik çayı içerse adet olur mu hamilr olduğu için adet getirmez mi

Bende ona yordum okumayı görünce Allah affetsin.umarım yalnis anlamisizdir

Söylediğiniz bitki çayları sadece gelmesine yardım eder direk etki etmez

Gelmesine yardım eder evet ama hamile birinde işe yarar mı adet görür mü hamile olmayan biri mi adet olur

Yaramaz canım yumurtalık bölgesi hamilelikten sonra kendini bi sure kapatır bidaha tekrar çatlama olana kadar açılmaz

Bitki caylari kas gevsetme özelliği oldugu icin doktorlar onermez kaslarin gevseyince kanaman baslar canim kanamayla dusuk olur. Bebegine zarar gelir icme sen mide agrin oldugu zaman maden suyu ic.

İstersen zehir iç olmayacagin varsa olmaz hicbisin garantisini sana burada kimse veremez

Back
X