- 20 Ekim 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilallse12
Hamileliği boyunca kekik çayı içip adet olan var mı yoksa hamile olunca hiç bi bikti adet başlatmaz mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kekik suyunu hamilelikten önce adet sokturucu olarak içiyordum.. hamileyken onerilmiyor diye biliyorum. adet sokturucu özelliği olan hiçbir ürün hamilelikte onerilmiyor dusuge sebep olabileceği için benim bildigimHamileliği boyunca kekik çayı içip adet olan var mı yoksa hamile olunca hiç bi bikti adet başlatmaz mı ?
Hamileyken adet O lunmayacagi için böyle bir etkisi yok.Peki içilse bitki hamileyken adet olmak için işe yararmı hamile olduğu için adeti söktürmez mi bunla ilgili bilgin var mı
Kekik suyuile kekikcayi farklidirBen kekik suyunu hamilelikten önce adet sokturucu olarak içiyordum.. hamileyken onerilmiyor diye biliyorum. adet sokturucu özelliği olan hiçbir ürün hamilelikte onerilmiyor dusuge sebep olabileceği için benim bildigim
Tamam anladim lutfen icmeyin boyle seyler sadece su ayran vs icinHayır öğrenmek istediğim hamile olan biri kekik çayı içerse adet olur mu hamilr olduğu için adet getirmez mi