Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kel Kalmaktan Korkuyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Yakında kel kalmaktan korkuyorum saçlarım o kadar çok dökülüyor ki. Önceden aşırı gür saçlarım vardı şu an resmen bir avuç kaldılar.

Saçlarım aslında hep dökülürdü ama son zamanlarda tutam tutam geliyor elime, arkadaşları da rahatsız.

Kan değerlerim normal çıkmıştı demir B12 vs. Troidlerimde de sorun yok. Neden dökülüyor bilmiyorum Sürmediğim yağ kalmadı kafama.

D vitaminim çok düşük çıkmış (3 çıkmış), D vitamini eksikliği saç dökülmesi yapar mı acaba? O da değilse artık ne yapacağımı bilmiyorum kel kalıcam sanırım

bence yağ sürmeyi falan bırakın önce.

stresten dökülüyor olabiir mevsim değişikliğinden dökülüyor olabilir.

d vitamini eksikliği de ciddi bir durum yalnız ihmal etmeyin Allah göstermesin kemik erimesinde kadar gidebilir.

stres ve mevsim biraz hıslandırmış olabilir ama çocukluğumdan beri saçlarım dökülüyor benim

Stres kaynaklı olabilir. Saç kremi kullanıyor musunuz?
Son zamanlarda kullanmıyorum pek

Bu arada ben dert olarak açmıştım konumu ama neyse

Benim de çok uzun süreli 7 yıllık bir saç dökülmem vardı çok sayıda doktora gttim kalıcı bi sonuç elde edememiştim bu sene ilk kez d vitamini testi de yapıldı ve eksik çıktı. Vitamin kullanır kullanmaz dokulmem tamamen durmuştu. Seninkide muhtemelen o sebepten. Vakit kaybetmeden kullan derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…