
Yarışmada 4 dk içinde cevapları bilmeniz isteniyor. Her birinden 2 adet olmak üzere, sırasıyla 4,5,6,7,8,9 ve 10 harfli kelimelerden oluşan sorular geliyor karşınıza.
Amacınız, minimum harf desteği alarak kelimeleri bulmaktır. Eğer tıkanırsanız HARF LÜTFEN diyerek rasgele bir harf açtırabilirsiniz, ama bu alacağınız harf puanından 100 puan eksiltecektir. Bu jokeri olabildiğince az kullanmaya çalışın.
Eğer soruya yanlış cevap verirseniz, açılmamış harf x 100 kadar puan kaybediyorsunuz. Eğer soruya doğru cevap verirseniz açılmamış harf sayısı x 100 puan kazanıyorsunuz.
--------------
aylardır her aksam izliyorum saat 20:00 de baslıyor ve cok guzel eğlenceli sevıyeli bılgı yarısması .. Arkadaşlar izleyenınız varmı ?? ya da katılmayı dusunenınız ?
yoksa kımse bılmıyormu yarısma lıstesınde bulamadım da bunu :1shok:
Son düzenleyen: Moderatör: