Kelime Oyunu Bloomberg HT

EfLaH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
563
5
0
39
Kocaeli
kelime_oyunu-oyna.jpg

Yarışmada 4 dk içinde cevapları bilmeniz isteniyor. Her birinden 2 adet olmak üzere, sırasıyla 4,5,6,7,8,9 ve 10 harfli kelimelerden oluşan sorular geliyor karşınıza.

Amacınız, minimum harf desteği alarak kelimeleri bulmaktır. Eğer tıkanırsanız HARF LÜTFEN diyerek rasgele bir harf açtırabilirsiniz, ama bu alacağınız harf puanından 100 puan eksiltecektir. Bu jokeri olabildiğince az kullanmaya çalışın.

Eğer soruya yanlış cevap verirseniz, açılmamış harf x 100 kadar puan kaybediyorsunuz. Eğer soruya doğru cevap verirseniz açılmamış harf sayısı x 100 puan kazanıyorsunuz.

--------------

aylardır her aksam izliyorum saat 20:00 de baslıyor ve cok guzel eğlenceli sevıyeli bılgı yarısması .. Arkadaşlar izleyenınız varmı ?? ya da katılmayı dusunenınız ?
yoksa kımse bılmıyormu yarısma lıstesınde bulamadım da bunu :1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet çok güzel ben düşünüyorum fakat hamileyim nasıl olur bilmembilmiyorumkismile

beğenerek izliyorum.
malum pek bilgi yarışması yok tv de, passaparola eskisi gibi değil o yüzden hoşuma gitmiyor, ilk baştaki çerez bölümler bilgi yarışması değil de oyun gibi, sadece finalini beğeniyorum.
kelimenin gücü de basitleşti hep zıt kelimeleri kullanıyorsun anlatmak için.

evet bende severek ızlıyorum hatta bazen puan hesabı yapıyorum ama vasat benım durmum :)

hamıle bayanlarda katıldı captaninkarisi arkkadaşım kendıne guvenıosun cık bızı temsıl et :D

bende severek izliyorum önceleri canlı olarak verilmiyordu yarışma ama kanal el değiştirince canlı yayın yapmaya başladılar.gayette iyi oldu...

bende izliyorum her akşam olmasada.çok beğeniyorum.gerçekten seviyeli bir yarışma.sunucu da 1 numara....

Evde olduğum sürece mutlaka izliyorum, acayip sardırdım. Çok güzel bir yarışma insan bilgisini yokluyor. ankarada olsa katılırdım kesin, gayette başarılıyım ama şimdi taa istanbulada kim gidecek dimi ya

kaçırmamaya özen gösteririm yaşım dolsa da gitsem şu programa :D

kızlar ben izlemekten fazlasını yaptım, telefonla aradım, katıldım, gün hafta ve tur birincisi oldum 5 eylülde :))) 7900 puan aldım, 4 ay içersinde bu parayı alacakmışım bakalım:)))
ama Ali İhsan bey ekrandakinden cok daha sıcak biri:))

ben de çook beğeniyorum ve çok da iyi olduğumu düşünüyorumaklinialirimsmile
katılmak istiyorum ama orda başarılı olamam heralde çok heycanlanırım
üstelik hamileyim
üselikk başörtülü kimse görmedim ordaboshayallersmile

Back
X