- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Angelarelation
Yok aksine tombul guzel olmus masallahZayıfladım biraz ondan değişti sanırım başka herhangi bi işlem yok yüzümde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aksine tombul guzel olmus masallahZayıfladım biraz ondan değişti sanırım başka herhangi bi işlem yok yüzümde
elmacık kemiklerim çıkık biraz :))Yok aksine tombul guzel olmus masallah![]()
Bi waoww derimSizce cok Bi değişiklik olmuş mu?
İstanbul da yaptırdımÇok beğendiiiiim aşırı doğal olmuş hangi şehirde yaptırdınız
Evet aşırı kötüydü zaten bu kadar kötü olmasa yaptırmazdım yok üst dudağım ince ama dolgu falan yokçok yakışmış ilk burnun allah affetsin kötüymüş canım yaaa
üst dudagına birşey yaptırdınmı dolgu falan
Doğal olmuş canım.. azıcık kavis verse efsane olcakmış ama böyle de güzel beğendim ben..Sizce cok Bi değişiklik olmuş mu?
Evet aşırı kötüydü zaten bu kadar kötü olmasa yaptırmazdım yok üst dudağım ince ama dolgu falan yok
tesekkürler:)burnunu yaptırınca üst dudagında dolgunlaşmış çok güzel olmuş
güle güle kullan
onu söylediğimde doktorumun cevabı ben düz burun seviyorum olduDoğal olmuş canım.. azıcık kavis verse efsane olcakmış ama böyle de güzel beğendim ben..
Evet burun üst dudak mesafesinde kötüydü zamanla düzeldiBi waoww derimo mesafeden dolayı oluşan görüntü gitmiş efsane olmuşsun bırak kemeri memeri
![]()
Bence de gayet hoş olmuş burnun hepimizin 4 4 luk degil ki.Sus kiz guzelsin iste :))
Bakiyorum tatlim estfrllahBence de gayet hoş olmuş burnun hepimizin 4 4 luk degil ki.
Bestanbul şekerim bende konu açmıştım benim burnum nasıl olmuş bu işi biliyosun valla![]()
Çok tesekkür ederim :)Maşallah , çok güzel olmuşsunuz ... saçlarda çok yakışmış :)
TesekkürlerGüzel olmuş. Geçmiş olsun.