• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerli burun((

AglayanPasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
458
2
46
Diğer
Bukadar dert arasinda boyle konu actigim icin kizmayin lutfen:26: ama artik birine sikintimi anlatmak ve destek almak istiyorum. Normalde okadar dert etmem burnumu ama bazi gunler oluyorki kendimi tutamiyorum, surekli ayanalara bakiyorum.keske kucuk duzgun bir burnum olsa diyorum:25: bugunde o gunlerden bitanesi iste:59:

Burnum tam olarak anlatmak gerekirse Megan Foxun amelyattan onceki burnu gibi. Sag yan taraftan bakilinca aslinda sorun yok ama sol yan taraftan bakilinca burnumun ucu biraz yamuk gibi duruyor. Yan dan fotorafim hic guzel cikmiyor.Hatta burnum yuzunden hiiic fotojenik degilim. Oyuzden foto cekmeyi hic sevmem:83: ve sanki herkes sadece burnuma bakiyormus gibi geliyor. ozellikle esimin hep burnuma baktigini dusunuyorum.ama oyle olmadigini biliyorum. cunku daha kimse burnumun buyuk oldugunu yada yamuk oldugunu soylemedi:45:

Not:Burun amelyati yapmaya kesinlikle dusunmuyorum.Hem yapmama izin vermezler hem ben yapmam:2:

Boyle bir burna sahip olupta hic dert etmeyen varsa lutfen yazsin.
Bide foto eklicam Megan Foxun. Amelyattan onceki hali.

megang.th.jpg

Önemli olan sağlıktır.
Hiç kimse dört dörtlük değil kimi burnunu,kimi kilosunu,kimi bacaklarını ama herkes bir yerinden şikayetçi.
Fazla takmamak lazım sonuçta onlarla bir bütünüz herşeyin başı sağlık sağlıklıysak oturup şükredelim.

Cevap veren tum arkadaslara tesekkur ederim. Evet amelyat dusunmuyorum.Ben sadece boyle kusurlari olmasina ragmen kendine ozguveni olan birilerden destek istedim:26: tekrar tesekkur ederim

Cevap veren tum arkadaslara tesekkur ederim. Evet amelyat dusunmuyorum.Ben sadece boyle kusurlari olmasina ragmen kendine ozguveni olan birilerden destek istedim:26: tekrar tesekkur ederim

Herkesin bir kusuru vardır ki kusursuz insan oldugunu düsünemiyorum.. Bence kendinizi sevmelisiniz dedigim gibi cok rahatsız ediyorsa da ameliyattan baska yolu yok bunun onu da istemediginizden neden öyle degil de böyle demeniz kendinizi bosu bosuna üzmeniz demektir yani.

ben de burnumun şeklinden memnun değilim ama nefes almamda bir sorun çıkarıyor mu hayır :55: koklamamda sorun çıkarıyor mu hayır :55: e o zaman sorun yok :34: oh yeah :32:
kendinle barışık olmalısın bende yan profil fotolarında kötü çıkıyorum :27: ama mesela bi arkadaşım foto çekcek hemen ayyy dur düz döneyim yandan çok fena diyorum birlikte gülüyoruz :35: :16:
sağlıklı günler diliyorum size :71:

:) benim burnumda kemerli.. bizde yandan resim cekinmeyiz olur biterr:))
bazen bende gicik oluyorum yandan bakinca.. ama onden bakinca bi sorun yok
:D nisanlim bile dalga gecer o nasil burun diye dert etme.. herkezin ayri bi guzelligi vardir.

canım sorun ettıgın seye bak ben yapılı burunları hıc sevmıyorum cok yapma benım burnum kemerlı degıl ama kemerlı burun karızmatık oluyo kesınlıkle yapılmasına karsıyım hem megan fox un eskı halı gıbıyse yanı hıc takılcak bı sey yok

canım sorun ettıgın seye bak ben yapılı burunları hıc sevmıyorum cok yapma benım burnum kemerlı degıl ama kemerlı burun karızmatık oluyo kesınlıkle yapılmasına karsıyım hem megan fox un eskı halı gıbıyse yanı hıc takılcak bı sey yok

Eşimin burnu hafif kemerli ve bana çok karizmatik geliyor:)

Benim burnumda ise gram kemer yok,ama çok şeker tabi:

Kemerli kemersin bütün burunlar güzeldir,ama aşırı kemerliler itici duruyor yalan yok:44:

Eşimin burnu hafif kemerli ve bana çok karizmatik geliyor:)

Benim burnumda ise gram kemer yok,ama çok şeker tabi:

Kemerli kemersin bütün burunlar güzeldir,ama aşırı kemerliler itici duruyor yalan yok:44:

evet aynen cok kemerlı degılde hafıf kemerlıler

Megan Fox gayet de de poz vermiş o burnuyla, filmlerde, dizilerde de rol almış.
Megan Fox dışında Sarah Jessica Parker ve Gülse Birsel de iyi birer örnek olabilir size özgüven konusunda. Burunlarıyla hiçbir problemleri yok ve yaptıkları başarılı işlerle anılıyorlar. :))
Madem ameliyat olmayacaksınız kendinize boş yere eziyet etmeyin bunu düşünerek.

12570.jpg

12589.jpg

Sevgili arkadasim,benimde bir cok nedenim var görünüsle ilgili ve cok zor olsa bile aklina kötülüklerini getirmelisin dünyanin!!!
dedim ya COK ZOR olsa bile bunu yap-mesela deki cok sükür Allahim saglikliyim,cok daha zor durumlar var hayatta,düsün kör olsaydik göremezdik bile bu kusurlarimizi.
ölüm var bu hayatta,az sonra son nefesimizi verebiliriz....

ZOR ama dene

Megan Fox dışında Sarah Jessica Parker ve Gülse Birsel de iyi birer örnek olabilir size özgüven konusunda. Burunlarıyla hiçbir problemleri yok ve yaptıkları başarılı işlerle anılıyorlar. :))

12570.jpg

12589.jpg

bu örnekler güzel olmuş özelilklede 2.fotograf:)
benimde takdıgım çok şey var ooohhhh...:1:
ama artık takmamayı ögrendim ne halde olan insanlar var ya:50:
kendiyle barışık olan insanlarda hep gözüme güzel gözükür kusurları batmaz:55:

bende bi ara senin gibiydim ama kendimiz yapıyoruz abartıyoruz artık herkesin içinde kendimle aynaya bakıp dalga bile geçerim burna bak burna çıkmış dünya turuna diye hahahha :D ayrıca herkesin bir kusruu var boşverr canımmm takma hiç kafana :))

12570.jpg

12589.jpg

Allaha sukur bukadar degil burnum:50: beterin beteri varmis:34:

Megan Fox'un ameliyat öncesi burnu da gayet güzeldi bence.
Yani eğer öyle bir burnun varsa, dert etmene gerek yok diye düşünüyorum.
Benim kızımın burnu epeyce iri, kulakları da kepçe..:27:
Özellikle burnunu ve kulaklarını öperim, sevsin onları, gurur duysun diye.
Eltim çok dalgasını çekti bebeğimle, kepçe kulaklı olduğu için. Onun kızı da kepçe.. E çünkü genetik, eşimin ailesinde kepçe kulaklı olmayan yok.

Bakalım benim kızıma verdiğim özgüveni, o kendi kızına verebilecek mi..

Sev kendini arkadaşım, öptüm burnundan..:71:

Back
X