Bebek Beslenmesi kemik gelişim geriliği kemik tozu kullanımı??????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

engelk82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
377
2
116
Sivas
merhabalar. benim bebeğimde kemik gelişimnde gerilik olması nedeniyle doktorumuz kemik tozu verdi . kemik tozu kullanan var mı? sakıncaları olur mu acaba? özellikle başındaki fontaneller ve kemiklerinin olması gerekenden yumuşak olması nedeniyle doktorumuz bu kontrolde kemik tozu yazdı. bebeğim 6 ay 1 haftalık ... yardımcı olursanız sevinirim ..

öncelikle geçmiş olsun.aynı şeyi bizde yaşadık.kemik tozunu kullandık oğlum 4 aylıkken bi zararını görmedik.raşitizm tehşisiyle bu tozu dr verdi.emin olmak için 3 dra daha gittik hepsi raşitizm dediler.2 aylık tedaviden sonra hiç bir düzelme olmadığını söyleyerek dirençli raşitizm dediler.allah kimseye vermesin kötü bi rahatsızlık.tabi büyük bi endişeyle ankaraya hacettepeye götürdük.yapılmayan tahli
li kalmadı Allaha şükür ne raşitizm ne dirençli raşitizm hiç bişeyi yok kuzumun.3 prof muayene etti, nasıl bu tehşisi koydular dediler.raşitizm d vitamini yetersizliğidir.kanda üst seviye 60ken kuzumda 270 çıktı.yanlıs tedaviden ötürü.yani demeye calıstıgım şu.tek dra baglı kalma.birkac dra daha gotur.allah sıfa versın kuzuna

öncelikle geçmiş olsun.aynı şeyi bizde yaşadık.kemik tozunu kullandık oğlum 4 aylıkken bi zararını görmedik.raşitizm tehşisiyle bu tozu dr verdi.emin olmak için 3 dra daha gittik hepsi raşitizm dediler.2 aylık tedaviden sonra hiç bir düzelme olmadığını söyleyerek dirençli raşitizm dediler.allah kimseye vermesin kötü bi rahatsızlık.tabi büyük bi endişeyle ankaraya hacettepeye götürdük.yapılmayan tahli
li kalmadı Allaha şükür ne raşitizm ne dirençli raşitizm hiç bişeyi yok kuzumun.3 prof muayene etti, nasıl bu tehşisi koydular dediler.raşitizm d vitamini yetersizliğidir.kanda üst seviye 60ken kuzumda 270 çıktı.yanlıs tedaviden ötürü.yani demeye calıstıgım şu.tek dra baglı kalma.birkac dra daha gotur.allah sıfa versın kuzuna

çok teşekkür ederim bilgiler için. evet biz şimdilik bir doktora göründük. aslında iki doktora götürüyoruz ama diğeri böyle bişeyden bahsetmedi bile. bir hafta önce de o doktora götürmüştük. hiç öyle bir sorun olduğundan bahsetmedi. ama ensesinde çok terleme var dedim, d vitaminini artırmak gerekir demişti, biz zaten 8 damla kullanıyoruz d vit 3ü . çok tereddütte kaldık, galiba kan tahlilleri yaptırıcaz net bir bilgi sahibi olmak için. Allah kimseyi çocuğunun acısıyla imtihan etmesin..

dvit 3 ün fazlasınında zararı var bilmeni isterim.muhakkak kanda d vitamini düzeyıne baktır.ben ankaraya gidene kadar hiç bi dr bundan bahsetmedi, ezbere rasitizm dediler.

sizin sorunlarla alakası varmı bilmıyorum ama benım oğlumunda ayak kemıklerınde sorun var..tahlıllerdede sıkıntı cıktı dr devıt ın ampulunu verdı 1 kez kullandık bu ay tekrar tahlıl yaptırıp gerek gorurse bıkez daha verecekmış..ve hergun mutlaka gunese cıkar dedi..havalarda guzel oğlumu kısa kollu bodyle kolları bacakları cıplak hergun guneste tutuyorum 10dk..

sizin sorunlarla alakası varmı bilmıyorum ama benım oğlumunda ayak kemıklerınde sorun var..tahlıllerdede sıkıntı cıktı dr devıt ın ampulunu verdı 1 kez kullandık bu ay tekrar tahlıl yaptırıp gerek gorurse bıkez daha verecekmış..ve hergun mutlaka gunese cıkar dedi..havalarda guzel oğlumu kısa kollu bodyle kolları bacakları cıplak hergun guneste tutuyorum 10dk..

tahlil olarak hangi tahlilleri yaptırdınız ? yazar mısınız?

Back
X