Herkese merhaba. Umarım faydalı bir yorumla karşılaşabilirim. Bu arada herkese Allah Şafi ismiyle şifa versin
9 yaşında kızım 10 ay önce düşme ve burkulma sonucu sol ayak kemiği arasında ödem ve sıvı birikmesi oluşmuş. Kızım profesyonel cimnastikci ve her antrenmandan sonra ağrıları oluyor. Ağrılar dayanılmaz olunca alçıya alınıyor, birkaç gün sonra alçı çıkarılıyor, ağrı o an için geçmiş oluyor ama antrenman sonrası yada uzun yürüyüşler sonrası yine ağrı oluyor. Ortopedi, Fizik Tedavi ağrı kesici jel ve egzersiz tavsiyesi dışında birsey yapmadı ama çocuğun bırakın spor kariyerini, hayat kalitesini ciddi anlamda azaltıyor bu durum. Sürekli ayağını bandajla sarıyorum, bandaj o bölgeyi biraz destekliyor ve rahatlatıyor. Kasım 2023 de MR çekilmişti. Benim merak ettiğim o bölgeye lokal kortizon enjekte edip sıvının dağıtılması mümkün mü ? Aranızda böyle bir işlem yaptıran var mı ? Yada Fizik Tedavi sıvı birikimini yok eder mi ? Kaç doktora gittik. Çözüm bulamadık. Kortizon iğne için olmaz diyorlar, yaşı küçükmüş. Ama böyle de geçecek gibi değil. Çok çaresiz kaldım
MR sonucu ektedir. Ne yapayım nerelere gideyim bir akıl verin lütfen