- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
arkadaşlar 1 buçuk ay oldu burnum güzel ama kemiğim çok kalın şuan ne zaman incelmeye başlıyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az 6 ay.1 yıla yaklaşınca çok belirgin şekilde şişlikler iniyor.arkadaşlar 1 buçuk ay oldu burnum güzel ama kemiğim çok kalın şuan ne zaman incelmeye başlıyor ?
4 ayda hiç değişiklik olmadı mı? Kemik kısmım çok kalınKemik incelmesinden ziyade odemlerin gitmesi 6 ay-1 sene araliginda oluyormus o sisko burunlarin yerine zarif burunlar geliyormus benim de 4 ay olucak hala patates gibi bekliyoruz bakalim :)
Oldu tabiki. İlk ay onden cok kalkik domuz gibiydi bir de kemigin sertligi inanilmaz fazlaydi, suan kemik acisindan degil kemigin sertligini hissetmiyorum bile ama odemlerin enlemesine yayilmasindan bir kaba goruntu var ama ilk aylardan daha iyi tabiki4 ayda hiç değişiklik olmadı mı? Kemik kısmım çok kalınbir buçuk ay oldu
İlk ay ve şimdi ki ayını özelden paylaşır mısın rica etsem merak ettim :)Oldu tabiki. İlk ay onden cok kalkik domuz gibiydi bir de kemigin sertligi inanilmaz fazlaydi, suan kemik acisindan degil kemigin sertligini hissetmiyorum bile ama odemlerin enlemesine yayilmasindan bir kaba goruntu var ama ilk aylardan daha iyi tabiki
Kemik ucu diye bir şey Yok zaten kemik yazıyor. Saçma sapan bir şey değil sorum gayet normal. İncecik olan kemiğim şuan çok kalın. Bunu sormam da anormal bir şey Yok. Sonrasının Güzel olacağını bizde biliyoruz ne zaman incelmeye başladığı hakkında bilgi istemişim zaten.Kemik ucu neresi ya?
Ne saçma sapan şeylere takılıyorsunuz Yen’i ameliyatlı burunla.
Kimse söylemedi mi? Estetik sabır işi
İlk zaman berbat
Sonrası Harika
Anladım, fazladan uç okumuşumKemik ucu diye bir şey Yok zaten kemik yazıyor. Saçma sapan bir şey değil sorum gayet normal. İncecik olan kemiğim şuan çok kalın. Bunu sormam da anormal bir şey Yok. Sonrasının Güzel olacağını bizde biliyoruz ne zaman incelmeye başladığı hakkında bilgi istemişim zaten.
Sanırım sen her şeyi yanlış anlayan yada abartan birisin.Anladım, fazladan uç okumuşum
Zaten ameliyat öncesi sana, en az 6 ay bekle denilmedi mi?
Derin inçe mi kalın mı? Hiç bir detay vermeden hop tarih istemişsin.
Burun çok geç toparlanır, bilmiyorsan öğren
Sağdan soldan duyup benim niye hala kötü diye ağlama.
Tek sen olmadın o ameliyatı. Herkes sabır diyorsa bildiğimiz var.
Kıyas yapmak mantıksız, senin vücudun belki çok geç alışacak Yen’i buruna. Matematiği yok ki bunun
Ben de bunu merak ediyorum... 2 hafta oldu olalı. Ödemim çok az aslında ama burun yanlarındaki şişlik iyice gitsin istiyorum ki ucu daha belirgin olsun. Doktorum öyle dedi bana; yanlardaki şişlik gidince uç daha kalkık dururmuş. Bunu sabırsızlıkla bekliyorum...arkadaşlar 1 buçuk ay oldu burnum güzel ama kemiğim çok kalın şuan ne zaman incelmeye başlıyor ?
Arkadasim kiz bir soru sormus, bu forumun amaci da bu zaten. Bosu bosuna sinir hastasi olmaya gerek yok eger soruyu sacma bulduysan cevaplamazsin bu herkesin her gun oldugu bir ameliyat degil tabiki kafalarinda soru isaretleri olucak. İnsanlarin moralini bozmaya hic gerek yok.Anladım, fazladan uç okumuşum
Zaten ameliyat öncesi sana, en az 6 ay bekle denilmedi mi?
Derin inçe mi kalın mı? Hiç bir detay vermeden hop tarih istemişsin.
Burun çok geç toparlanır, bilmiyorsan öğren
Sağdan soldan duyup benim niye hala kötü diye ağlama.
Tek sen olmadın o ameliyatı. Herkes sabır diyorsa bildiğimiz var.
Kıyas yapmak mantıksız, senin vücudun belki çok geç alışacak Yen’i buruna. Matematiği yok ki bunun
Sonuçta suratımızın odak noktası değişmiş. Biraz anlayış lütfen biraz...Arkadasim kiz bir soru sormus, bu forumun amaci da bu zaten. Bosu bosuna sinir hastasi olmaya gerek yok eger soruyu sacma bulduysan cevaplamazsin bu herkesin her gun oldugu bir ameliyat degil tabiki kafalarinda soru isaretleri olucak. İnsanlarin moralini bozmaya hic gerek yok.
Burun ucu en zor giden kısımmış elbet incelir..Bneim 4. ayda incelmişti. Ama burun ucum çok kötü şiş kaba kaldı öyle her gün ağlıyorum. Bir de burun ucumd a bombelik kaldı geçmiyor.
Incelmez ne kadar kavis o kadar kalinlasma. Hele ki eski burun sirtin kalinsa daha da kalinlasiyor.Kemik incelir mi ki? benim çok ümidim yok.. orası sabit duruyor diye düşündüm.
Allah Allah ama sonuçta ödem var her yerinde elbet biraz incelir ya eski kemiğim çok inceydiIncelmez ne kadar kavis o kadar kalinlasma. Hele ki eski burun sirtin kalinsa daha da kalinlasiyor.
Benim çok inceydiÖnden ince görünen kemerler alınınca mutlaka görüntü kalknlaşıyor evet. Ama kemiğin şekli bence de bellidir incelmez de etrafındaki ödemler gidince daha ince görünebilir. Benim eski kemiğim çok ince değildi şimdi de aynı görüntü gibi nerdeyse o yüzden tuhaf gelmiyor.