Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onkoloji - Kanser ve TürevleriKemoterapi alanlar en fazla 10 yıl mı yaşarlar?
böyle bir şey okudum bi yerde.ayrıca verilen ilaçlarında yan etkisi oldukça fazlaymış.bende kemo alıyorum.endişelerim büyük.yoksa boşverip kemoterapi almamalımıyım.kafayı yicem nerdeyse.
kim demiş bunu....söyleyen yalan söylemiş...evresine göre değişir..tabi en son evredekini tutup tamamen iyileşir diye bekleyemeyiz..benim 13 yıl olacak halen yaşıyorum....asıl kemoterapi almazsan yaşama şansın yok...yani ömrünü kısaltır...bence aksatma...
böyle bir şey okudum bi yerde.ayrıca verilen ilaçlarında yan etkisi oldukça fazlaymış.bende kemo alıyorum.endişelerim büyük.yoksa boşverip kemoterapi almamalımıyım.kafayı yicem nerdeyse.
Canım nereden duydun bilmiyorum ama bu tamamen asılsız.Kemoterapi tedavinin bir aşaması ve olması gerekiyor.
Bunun yaşam süresiyle ne gibi bir ilgisi olabilir ki..bu tür asılsız düşüncelerden ötürü tedaviyi kesinlikle aksatmamalısınız..
Sağlıcakla kalın..
Başlığı görünce ne kadar moralim bozuldu ama diger arkadaşlar sağolsun içimi rahatlattı. Gerçi annem okmeydanındatedavi görüyor ve orda kaç yıllık hastalar var