Kenan Işık yoğun bakımda

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Kenan Işık’ın düşerek yaralandığı ifade ediliyor.
Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Kenan Işık’ın düşerek yaralandığı ifade ediliyor. Amerikan Hastanesi yetkilileri şu aşamada açıklama yapmaktan kaçınıyor.
Kenan Işık’ın nasıl düştüğü ya da başka bir biçimde mi yaralandığı henüz kesin değil.

http://www.memuruz.net/kenan-isik-yogun-bakimda/

bazı yerlerde kesin değil diyo

ama Allah şifa versin eğer gerçekse

​Geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin.

Cok gecmis olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi haberlerde gördüm durumu ciddiymiş galiba hayati tehlikesi sürüyomuş

duyduğumda şaka sanmıştım ama değilmiş keşke şaka olsaymış.Rabbim şifa versin inşallah.

:53::53::53:
Nasıl yani.

Offf çok üzüldüm:50: Allah şifa versin, sevdiklerine bağışlasın inşaallah:(((

şok oldum resmen ya :53:
çok üzüldüm içim cız etti :50:
Allahım şifa versin ve ailesine bağışlasın :50:

aaaaa :53::53::53:

allah şifa versin yaa çok şaşırdım üzüldüm :50::50:

:53::53::53::53:
İnsan ömrü bi kaç saniyede değişiyor işte :(
Şok oldum yaaa Allah şifa versin:26:

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:

Açıklamada Kenan Işık'ın, kafa travması geçirdiği ifade edilerek, "Bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" ifadeleri kullanıldı.
Akşam gazetesinde bu haber var.Geçmiş olsun Kenan Işık a inş kolay atlatır:17:
http://www.aksam.com.tr/magazin/kenan-isik-ameliyata-alindi/haber-293943

Son düzenleme:
Çok üzüldüm duyduğumda ameliyat olmuş stabilmiş durumu 48 saat önemli demişler inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Back
X