Kendi Blogum ve tasarımlarım

dekorcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
4
0
86
Ankara
Kızlarr hamileyiim :)
Biraz sıkıntılı bir süreçten geçti hamileliğim bu yüzden çok dikkatli davranıyorum işimi bırakmak zorunda kaldım ve evdede hiçbir iş yapmiyorum. Eşimin yardımları ile bir blog kurdum. xxxxxxxxxxxxxxxx üzerine. Forumda yeniyim ilk günlerimden silinmek istemem bu yüzden link vermiyim yazılara ekliyim dedim. Bu sayede istemeyende bakmaz :) gelin birlikte bişeyler yapalım bu blog için yorumlaşalım yazışalım tartışalım :) evet belki burdada aynı şeyi yapabilirizde ne bilim yoğun iş temposundan sonra evde yanlız oturmak çok üzüyor beni kendim bişeyler yapmak ben yaptım demek istiyorum heralde.

Not: Eğer bu yaptığım bir hata ise ne olur beni uyarın üyeliğimi silmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur neresine koyayım. İsterseniz K.K ile ilgili bir makalede paylaşabiilirim

bloguna gagdet ekle kısmında resim ekle diyip kk nın logosunu ekleyebilirsin ve sonra ekle dediğin kısımda bağlantı adresi girebiliyorsun orayada url olarak www.kadinlarkulubu.com u girdiğin zaman resim direk bu siteye yönlendirmiş olur. Ben öyle yaptım:)

Bu arada benim blogumu da eklersen sevinirim:Boş Uğraşlar Müdürü :)

olur tabi seninkinide koyarim ne zararı olcakki :)))

Ben ozel mesaj falan atamiyorum burdan yaziyorum bu yüzden maili resim at bana koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…