Kendi boga esi/sevgilisi kova olanlar bakabilir mi

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Simdi soyle baslayayim. Biraz takintili insanim. Burclara da inanirim. Ben bogayayim sevgilim kova. Zitlastigimiz cok konu var. Bir suru yerden de baktim. Uyumsuz kotu biten iliski vs. Moralimi bozdu. Esi/sevgilisi bizim gibi olan ve anlasabilen var mi?

Birebir kocasıyla bu burçlarda olanlar var mıdır acaba bende merak ettim :)

Ne gibi konularda zıtlaşıyorsunuz ki mesela? Netten okuduklarınıza değil ama yaşadıklarınıza bakıp tarafsız analiz etmeniz lazım.

İnanmayın ya böyle şeylere. Çünkü Kişilikler ve yetişme tarzı farklılık gösteriyor.

Ben burçlara inanmakla birlikte, hayatımı yönlendirmesine izin vermem. Felaket tellallarını dinlemeyin. Ama burçlarla ilgili bilginizi lehinize kullanabilirsiniz. Örneğin kendiniz hakkında bildiğiniz kötü yönleri törpülemeye çalışın veya sevgilinizin huy olarak size ters gelen tepkilerini önceden tahmin edin. Her burcun temel özelliklerine ek olarak kişinin yetiştiriliş biçimi, eğitimi, ailesi bile fark yaratabiliyor.

Laf aramızda Kova zor bir burçtur. Allah kolaylık versin. :KK45:

Burçlara takılmayın.Eşimle ben aynı burcuz ama birbirimizden çok farklıyız. Zıtlıklarımız çoktur

kova hava gurubu,boğa toprak grubu oluyor zıt yani, yer gök gibi düşün, biraya gelmeleri zor. ben burçlara inanırım ama ona göre hareket etmem, çünkü bir de şöyle bir durum var, hayırlısını Allah bilir, belki de zıt olan hayırlıdır, en iyisi hayırlısı diyip akışına bırakmak

Kova erkekleri çok yönetilebilir tipler der teyzem Ben burçlardan çok anlamıyoürum Ama kovalar öyleymiş Zıtlıkları ortadan kaldırın onu kendinize uydurun

Tam tersiyiz.ben kovayim sevgilim boga. Bir bucuk yila yakindir sevgiliyiz. Neler cektim neler. Ikimizde kisitlamalara gelemiyoruz. Ikimizde asla taviz vermek istemiyoruz. Kimse degismez. Biz degisemiyoruz. Birbirimizi oldugu gibi kabul ediyoruz. Aldatma,kiskanclik,hakaret,siddet v.s. sorunlar yoksa zaten hlledilir. diger kavgalar genelde sacma sebeplerden cikmis oluyor. O tur durumlarda boganin ustune gelme kovayada yumusak basli sakin konus hallediliyor. Tabiki burclarla cok ilgili degil bunlar ama iliskimde durumlar boyle canim.

Ben Koç burcuyum eşim İkizler oğlum Boğa
Halimizi düşünün artık lider olacağız diye dolanıp duruyoruz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Birde şuben özgürlüğüme düşkünüm burcum gereği diye konuşanları inanın anlamıyorum.
Sanki Kova özgürlüğüne düşkün ama Boğa illa evde tutun beni diyor hey Allahım ya

Ben burçlara inanmakla birlikte, hayatımı yönlendirmesine izin vermem. Felaket tellallarını dinlemeyin. Ama burçlarla ilgili bilginizi lehinize kullanabilirsiniz. Örneğin kendiniz hakkında bildiğiniz kötü yönleri törpülemeye çalışın veya sevgilinizin huy olarak size ters gelen tepkilerini önceden tahmin edin. Her burcun temel özelliklerine ek olarak kişinin yetiştiriliş biçimi, eğitimi, ailesi bile fark yaratabiliyor.

Laf aramızda Kova zor bir burçtur. Allah kolaylık versin. :KK45:
Kesinlikle oyle, ben de gecen bunu dusundum. Kotu huylarimdan vazgecme cabasi. Hunuz yasim kucuk belki daha kolay olur. Takintili ve kiskancim. Zor ama olmaz diye bi sey yoktur herhalde. Cok tesekkurler..

Ne gibi konularda zıtlaşıyorsunuz ki mesela? Netten okuduklarınıza değil ama yaşadıklarınıza bakıp tarafsız analiz etmeniz lazım.
Birimiz ak der bazen birimiz kara. Hic akla gelmeyecek fikirleri vardir. O fikirlere alismak mesela. Insan olaya hic bu acidan bakar mi be dedirtir. Bir de su kiskanclik konulari :(

Back
X