kendi burun tasarimlarinizz???

photoshop ta yapıyorum ben cnmm..onun haricinde başka hangi program var bi fikrim yok..özelden resmini yolarsan tasarım yaparımmmm istersen:)

olur kis walla:))ben gecenlerde ugrastim bierlerden berbat ettim suratimi:))))nasil yollayimki sana resmizemuszemus

cnm önce hızlı resim yaz google ordan ilk çıkan linke tıkla..oraya resim yükle istedigin..sonra çıkan 3 linkii yaaaa buraya yapıştır yada kimse görmesin diyorsan özel msj kutuna gittt bana ordan yolla:)olmasssada msn adresimi veririm ordan atarsın:)

iyii canım giremedim bayacaa sorunlar telaş vardı yeni taşındım ev değişikliği falan yorduu bayacaa sen nasılsınnnnnnnnnnn bakcam şimdi albumunee varmı yeni fotolarr merak içinde :)

Yeni evin hayirli olsun cnm, bende iyim cok sukur. Resimler seninde gordugun resimler herhalde ama simdi 3 aylik oldum bu hafta bir aksilik olmazsa yuklicem bakarsin:) Burn gun gectikce sanki baya baya degisiyor:)) yuklim yorumlarini bekliyorum cnm opuyorumnanaktan

allah askına neyin tasarımını yapıyosunuz ya... allahın yarattıgı seyı degıstırmek sanamı kaldıda bıde tasarım yapıyosun. allah ozene bezene yaratmıs hepımızı onu degıstırmek allahın yarattıgını begenmemek ne demek.. rahatsızlıgın varsa tamam yaptırın ama sırf zevkıne yaptırmayın ne olur.. bu benım gorusum lutfen tepkı gostermeyın..

estetik lafı geçince neden insanlarrrr keyfii bşy sanıyorlar anlam veremiyorum..
burnu gayet düzgün olupta estetik olan kim varki bu forumdaaaa , tabiki yokk..
herkesinnn ya saglık sorunu yaa aşırı şekil bozuklu var..
ayrıca saç tasarımı oluyorrr, bilmem ne tasarımı oluyorda burun tasarımı neden olmasın...
allahın yarattıgını değiştirmekk nedemek yaaa..kimse iyi olan bşyi değiştirmiyor..ozaman kimse kalp nakli olmasın başkasının kalbi nslsa,yadaaa böbrek nakli olmasınn nede olsa oo da başkasının,apantistini kimse aldırmasın bademciginide..onlarda allahın yarattıgı şeyler deilmi...ama yokk o saglıkkk sorunu oluyor ama burun estetigi keyfii oluyor!

hulka26 kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun. Burun görüntüsü yüzünden psikolojisi bozulan insanlar var. İnsanlar zevkine neden burun ameliyatı olsunlar ki? Zevkine dişini çektiren ya da zevkine apandistini aldıran birisini gördün mü? Burun ameliyatı olan insanlar gerek görüyor ki oluyorlar. Belki sana göre sorun yoktur ama karşindaki insan burnunun görüntüsünden memnun değildir elbette yaptırır.

allah askına neyin tasarımını yapıyosunuz ya... allahın yarattıgı seyı degıstırmek sanamı kaldıda bıde tasarım yapıyosun. allah ozene bezene yaratmıs hepımızı onu degıstırmek allahın yarattıgını begenmemek ne demek.. rahatsızlıgın varsa tamam yaptırın ama sırf zevkıne yaptırmayın ne olur.. bu benım gorusum lutfen tepkı gostermeyın..

ama tepki gostermemek elde degil cunki siz benim yazdigim cumlelere tepkinizi gayet net belli etmissiniz.sizinkisi biraz bilmeden konusmak olmus.madem oyle dusunuyorsunuz bu forumun burun estetigi konusunda ne isiniz var???

estetik lafı geçince neden insanlarrrr keyfii bşy sanıyorlar anlam veremiyorum..
burnu gayet düzgün olupta estetik olan kim varki bu forumdaaaa , tabiki yokk..
herkesinnn ya saglık sorunu yaa aşırı şekil bozuklu var..
ayrıca saç tasarımı oluyorrr, bilmem ne tasarımı oluyorda burun tasarımı neden olmasın...
allahın yarattıgını değiştirmekk nedemek yaaa..kimse iyi olan bşyi değiştirmiyor..ozaman kimse kalp nakli olmasın başkasının kalbi nslsa,yadaaa böbrek nakli olmasınn nede olsa oo da başkasının,apantistini kimse aldırmasın bademciginide..onlarda allahın yarattıgı şeyler deilmi...ama yokk o saglıkkk sorunu oluyor ama burun estetigi keyfii oluyor!

Bu yorumunun altına diyecek bir şey kalmamış bence.Ben sadece altına imzamı atmakla yetiniyorum...

arkadaslar ben sadece fıkrımı soyledım bunuda belırttım ve saglık sorunu oldugu durumda yapılması taraftarı oldugunumuda soyledım lutfen yazdıklarımı dıkkatlı okuyup yprum yapın ayrıca ben burun estıtıgı konusunda dolasmıyorum canım sen baslık acmıssın forum takıp bplomunden gordum okudum. ayrıca nem arkadasımın dedıgı gıbı apandıst yada kalp amelıyatları saglık sorunları yuzunden yapılır kımse keyfı yere kalbını degıstırmez bunu algılayacak yastasın sanırım..
dedıgım ve belırttıgım gıbı ben sadece kendı fıkrımı soyledım tepkı gosterılsın dıye deıl ozgur bır ulkede yasıyoruz ve benımde ozgurce fıkrımı belırtme hakkım var.. lutfen uzastılmasın tatsızlık yaratmak ıstemedım..

Back
X