Kendi degerimizi nasl bileceiz? Snacak bir Liman aryorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zalimyar

Ziyaretçi
merhabalar. bilmiyorum oyle mutsuz ve huzursuzumki nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
çok sıkıldım aslında.
hep derler ya üzülme kendi degerını kıymetını bil diye .ben degerlımıyım kıymetlımıyım bilemiyorum.
sanki kuru bir otum. en ufak bir seyde demorıze oluyorum.
ailem işim aşk hayatım hep sorunlu oldu.
ilgisiz bir baba sürekli borçları olan bir baba kırk kanaat geçinmek zorunda olan bir aile hasta bir anne hep benden bir şeyler bekleniyor.takdir edilmiyor.
aşk hayatım vardı oda çok kötü bitti. aldatıldığımı idare edildiğimi öğrendim.erkeklere evliliğe güvenim kalmadı.
çevremde bana yardım eli dost elini uzatacak kimsem yok.derdimi anlatabileceğim kimsem yok.
sığındığım bir allahım vardı bılmıyorum gunahkarım demekkı dualarım kabul olmuyor.
hergun yaram daha çok kanıyor. bu nedenle duam kabul olmayacak diyorum ve günahım çok diyorum ve allahada sıgınamıyorum.

ben şimdi nasıl mutlu olayım.kime sıgınmalıyım. kimin omzuna yaslanmalıyım. sırtımı kim okşayacak. artık hayalım umudum kalmadı hiç. mucizelere ınanmıyorum. ben kendimi bile sevmiyorum. ben degersizim.
çok sevdiğim insanlar iyilik yaptığım insanlar arkamdan vurdu. kimse beni anlamıyor.
gecelerce uyuyamıyorum .sürekli ağlıyorum.
ne tutunabıleceğim bir dalım nede sıgınacağım bir limanım var.
kendim bile kendimden nefret ediyorum.

hani iyiler kazanırdı hep hani sabredenler kazanır mutlu olurlardı ... senağlamasenağlama

cnm merhaba,

kesınlıkle Allah hep affedendır ne olursa olsun gene gel dıye boşa denmemıskı..
Kaldıkı sen ne adam odurmussun, ne hırsızlık yapmıssın ne de baska bısı..affedılmeyecek sıgınamayacak bıseyın yk..
dıycegım o kı O'na (Allah'a ) bıle sığınamıyorum demıssın sakın boyle konusma dualarını eksık etme emın ol zamanla hersey yoluna gırıyor..

hep dıyorum hayat bır ımtıhan
kımımız ıcın bu ımtıhan cok rahat sorunsuz gecıyor olabılır ama cogumuz ıcınde senın yasadıgın gıbı
ucsuz bucaksız sorunlarla... her sey sende baslayıp sende bıtıyor.. kafanı bı guzel toparla ve sabret ınsan nelerın ustesınden gelıyor sen bunamı yenık dusuceksın !!

ne sen nede bi başkası kimse değersiz deildir canım.sen hayattan kopmuşsun kendini soyutlamışsın.böle yaparak hayatını anlamsız kılmışsın.we bu durumu kabullenmişsin.azıcık çaba göster canım.hayattan zewk almayı öğren.nefes aldığın için bile şükret.hayatımızda hiç bişey mükemmel olmuo malesef.inişler çıkışlar yaşıoruz.herşeye rağmen pes etmemelisin.herkese herşeye inat dimdik ayakta dur.başkalarından takdir almak için başarma bişeyleri.önce kendin için başar.umarım herşey yoluna girer hayatında.ama ne olursa olsun asla unutma sen çok değerlisin:teselli:

hanı mazlumların ahı çıkardı...
hanı ıyıler kazanırdı..........
bende kötü olcam bende ınsanlara kötü davrancammmmmmmmmmmm

işte kulun sınavıda budur ya arkadaşım....
kaderde türlü sıkıntılar vardır ve kul bunları yaşarda şükrederse makbul bir kul olduğu ortaya çıkar...yok şükretmezde isyana düşerse o zaman sınavını kaybeder....
inan ki dertsiz kul yok,ama dertlerde renk renk,kısım kısım,bazısının ki beyazdır,tahammül edebilir.bazısının ki katran karasıdır ,çok zorlanır...
ama şunu bilki ,çok mutlu sandığın insanlar neler neler yaşıyor....
her gecenin sonu sabaha ,aydınlığa çıkar,bol dua et ve sabırla umut et...
dualarının kabul olmayışınıda allahın seni sevmemesine yorma sakın,çünkü ne inanç etmemişler vardır,allah onlarada türlü türlü nimetler verir...senin dualarınında mutlaka vakti vardır...

hanı mazlumların ahı çıkardı...
hanı ıyıler kazanırdı..........
bende kötü olcam bende ınsanlara kötü davrancammmmmmmmmmmm

canım sakın böyle düşünme insan zaman geliyor hayattan yoruluyor bıkıyor haklı olabilirsin hepimizin içimizde sakladığı içinde ah ettiği öyle şeyler var ki.kimi zaman geliyor içinden çıkamaz oluyoruz ama yaşadıklarımıza sebep olanlar gibi olmak çözüm değil asla. bence önce günahlarım var diye yaradandan uzak kalacağına daha çok şükret inan bir zaman gelecek iyiler kazanacak Allah şükredeni ona sığınanı sever affeder. bende aklına gelemeyecek kadar çok şey yaşadım çok küçükken girdim hayatın içine hemde tam ortasına tek başıma mücadele ettim. ve şimdi hala çok şükür diyorum çünkü görüyorum ki ben kazandım en azından hayatım istedğim kadar normal ama bana acı çektirenler inanki istemezdim ama benden çok çok beter durumdalar lütfen kendini sev ve sabır et mükafatını bu sınavdan sonra alıcaksın...a.s.

bazen insan çok bunalıyor mücadeleden herşeyin üst üste geldiğini düşünüp olumsuz düşüncelere kapılabiliyor...sen de öyle çok dolmuşsun ki patlayırmiş içinde birikenler...
malesef sıkıntısız dertsiz tasasız insan yık...herkesin kendine göre büyüklü küçüklü sıkıntıları mücadeleleri vardır....akşamları her evden birer ikişer ışıklar yanıyor ya bunları gördükçe hep içindekileri düşünürüm...derim her evde bi ışık var ama o duvarların arkasında ne hastalar,ne sıkıntılar ,ne umutlar,mutluluklar var....her ev bir ışık ve türlü şeyleri yaşayan insanlar.....
herkesin hayatla sorunlarala mücadele etme şeklide bu ışıklar gibi işde çeşit çeşit farklı yani....
kimimiz çok güçlü mücadeleci kimimiz umursamaz kimimizde sabırsız acı karşısında savunmasız.....
önemli olan sanırım pes etmemek sorunlarla nası mücadele edersek edelim ama pes etmeyelim...Allahha dua etmeyide bırakmayın nerden biliyorsunuz ki kabul olunmadığını....her yeni gün bi umuttur ve ne olacağını kimse bilemez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…