Kendi dengim olan biriyle mi evlenmeliyim?

Bırakmaktan kastim iki günlüğüne falan yoksa tamamen ayrı kalamam ben
ben çocuğu tamamen bırakmayacam 2 günlüğüne bırakacağım
İki günlüğüne sizin evde kalmayacak diye mi çocuksuz adam istiyorsunuz? Merak etmeyin, iki gün de analarinda kalır çocukları 😂😂
Siz mi salaksiniz bizi mi salak yerine koymaya çalışıyorsunuz, anlamak zor

Tutturmuş bir ihtiyaç ihtiyaç onun da ihtiyaçları varmış 🤦🏻‍♀️ şimdi söyleyeceğim kelimeyi ifadeleri asla kullanmam kullanmayı sevmem ama günümüzde kullanıldığı olumsuz anlamıyla tam bu kadına yakışacak sözler… senin gibi dul kadınların ihtiyacını karşılayacak bir sürü evli bekar erkek bulursun merak etme. Bunun için evlenmen şart değil adamlar dul kadın dye böyle 🤤 bekliyor dışarda. ( eşinden ayrılmış hanımefendiler üstüne alınmasın ) o çocuğun ihtiyaçları yok mu? Onun ihtiyaçlarını düşünüyor musun kendin duvarları tırmalayana kadar?

Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım bu evlilikten bir çocuğum var bir daha evlilik düşünürsem çocuklu biriyle mi düşünmeliyim eğer çocuksuz biri olursa bunu ileride yüzüme karşı vurur mu? Sizce kendi dengimle mi evlenmeliyim? Annem diyor ki evlenirsen çocuğu vermem çocuk benim yanımda kalsın eğer böyle bir şey olursa benim çocuğum yanımda olmayacaksa karşı tarafında çocuğunun olmamasını isteme hakkım var mı sizce?
Benim annem beni kendi annesine birakip baska adamla evlense olsem o kadinla konusmazdim. Anne olmak bu kadar kolay mi? Allah o yavruyu size emanet etmis olene kadar o emanete sahip cikmaniz lazim.

İlk yazdığınız yerdeki son cümlenizi tekrar okuyun eger ben kızımı anneme bırakırsam o zaman karşıdan da çocuğunun olmasına ya da yanında yaşamasını isteme hakkim olur mu diye sormussunuz. Ben hiç ne olursa olsun kızımı alacağım cümlesi goremedim.

Back
X