Kendi evimde rahat degilim

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba kizlar ben kaynanamla altli ustlu oturuyorum ve gorumcem var bosanma karari aldi 3 haftadir annesinde kaliyor 1 yasindaki kiziyla. Iyi hos biri ama zirt pirt gunde en az 10 kere bana iniyor isim olsada yapamiyom rahat veya arkadaslarimla telefonda konusamiyom en basiti esimle rahat oturamiyom. Ve inmedigi zamanlar da facetime dan ariyor goruntulu hic bi zaman cvp vermiyorum anlasin diye ama anlamiyor kalpda kirmak istemiyorum ama evimde ayagimi uzatip tv izliyemiom gelio telefonundan progrm vs izliyor bnde

Sen de rahat ol. Kendine yorulma. Gelenlde gelmese islerine bak. Gun de 1 kere kahveye cağr, onun dusinda gelse kendin islerine bak. Onun psikoloji de bozuk anlaman gerekiyor.

Zor bir dönemden geçiyor. Destek olmanız insanlık için mühim. Siz aşırı samimi olmadan destekçi ve anlayışlı olursanız bu süreci kolay atlatırsınız.

Önceki ilişkinize bağlı diye düşünüyorum. Allah göstermesin benim goruncemin başına böyle birşey gelse ben çağırırım. Zor bir dönem. Kendim ilgilenirim rahatlasın diye ama eğer bastan ilişkiniz kötüyse mesafe candir

Back
X