• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİ EVİMİ İSTİYORUM

Kardeşim Allah senden binlerce kez razı olsun neden bilmmben okuyamadım Allah nasip etmedi yada kedi nefsim istemedi zaten ev hayalimde yöne bırlc sene ertelendi sanırımda olmayacak sana çok teşekkür ederim

Kardeşim Allah senden binlerce kez razı olsun neden bilmmben okuyamadım Allah nasip etmedi yada kedi nefsim istemedi zaten ev hayalimde yöne bırlc sene ertelendi sanırımda olmayacak sana çok teşekkür ederim
Canım Rabbim sende de razı olsun yinede umudunu yitirme Rabbim büyüktür olmaz dediğin olur

1.900 adet okudum kalan 9.300 Rabbim kabul etsin
Güzel kardeşim allah rızası icin benim icinde meryem suresi okurmusun 300 tane niyetim var ama daha 3 oldu tez zamanda hayırlı bi evlat istiyorum

Güzel kardeşim allah rızası icin benim icinde meryem suresi okurmusun 300 tane niyetim var ama daha 3 oldu tez zamanda hayırlı bi evlat istiyorum
Tabiki okurum kardeşim Tez vakitte sağlıkla sıhhatle güzel hayırlı bir evlat sahibi olursun inşallah

1.000 adet okudum kalan 1.000 Rabbim kabul etsin🤲
1.000 adet okudum bitti Rabbim kabul etsin🤲 benim gibi borcu olan tüm kardeşlerimin tez vakitte borçlarını ödeyip selamete ulaşmasını en güzel evleri arabalarını almalarını kendi işyerlerini açmalarını Rabbim nasip eylesin bu güzel gecede Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲

Back
X