Merhaba belki ben de yardımcı olabilirim. Bilmiyorum belki de önce kendime yardımcı olmam gerekiyordur ama.. Tartışılır
Ben de 17 yaşındayım senin gibi. Erkek arkadaşım 23üne girdi. Ve 2.5 aydır beraberiz. Kaygılarını anlıyorum ben ama unutma sen istemediğin sürece kimse sana zarar veremez. Kaldı ki bütün yorumları okudum gayette akıllıyız

Ben de bi konu açmıştım ancak yorumların %80'i derslerine çalış.. ne işin var.. gibi bu tarzda yorumlar olmuştu. Burda çok güzel örnekler gördüm. Ben zaten her şeyin bilincindeyim! dedim üstüne basa basa. Kaldı ki sende gayet bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Yani insan sorumluluklarını farkında olduktan sonra sevgiliyi de sınavına halledebilir. Ben hayatta hiçbir zaman bir şeyleri ertelemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar daha bu hayattayım o bile belli değilken..
Yalnız anladığım kadarıyla sende durum biraz farklı. Flörtleşiyorsunuz ama karşıdan bi hareketlenme yok. Senin de için içini yiyor. Belirsizlik sıkmış seni. Bence araya biraz mesafe koy. Ve seni ne kadar önemsediğini anla. Yani konuşmak için mi konuşuyor yoksa senden gerçekten hoşlanıyor mu? Bunu biraz anlamış ona da farkettirmiş olursun
Yaş farkına gelince sen olgun olduktan sonra, bir şeyleri şımarık küçük kız çocuğu gibi karşılamadıktan sonra mantıklı hareket ettiğin zaman bu sorun olmuyor. Tabi arada isteyerek ve bilerek şımarıyo insan

Anlatmaya çalıştığım bu değil.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bol şanslar sınavda da başarılar