Selam kızlar:) Siz her defasında yeni arkadaşlıklar kurmak isteyip de kazık yediniz mi? O kişi benim. Hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya artık kimseye güvenim kalmadı bence bu durum iyi birşey değil bakın gerçekten kimseye güvenmiyorum. Bana dair kimse birşey bilsin istemiyorum, birşey anlatırken on defa düşünüyorum bana karşı kullanır mı diye.. bir kaç konu öncesi bahsettim bir iki kişi tanıdım beni hiç sormuyor diye basit şeyler ama insan takıyor istemeden beni bir gruba almıştı 1,2 ay öncesi sadece o gruptayım ama onlar benim dışında plan yapıp görüşüyorlar yani ben dışlandım:) neyse dün o şahıs beni arayıp diyor ki yeni bir Türk komşun olmuş, o sana yeter bir kişi olsun yeter alay eder gibi,, sonrası o gruptan çıktım ve bugün o kişiler görüşüp alay eder gibi fotoğraf çekip “keyfimiz ellere dert olmuş” şarkısı paylaşmışlar :) şimdi ben bu insanlara beni grubuna alın diye birşey demedim istemedim de kendisi aldı sonradan ısınamadın olabilir.. ki ben çok iyi niyetli de davrandım ama gerçekten insanlar ne istiyor anlamıyorum bilmiyorum çok yoruldum o paylaşımı da üzerime alınmak istemiyorum ama ciddi anlamda çok YORULDUM!! Yeni tanıdığım biri bana kendi halinde birisin diyor bu kötü birşey değildir ama ben o kadar üzülüyorum ki hani sanki insanlar tarafından görünüyor yalnız oluşum ben söylemesem de belki tavırlarıyla gösteriyorumdur.. Ne kadar zor oldu artık güvenebilecek bir dost bulabilmek.. Herkes bir tane olsun değip o bana yeter değip yeni insanlara kapısını kapatıyor.. yalnızlığı sevmeyen ben artık sessizliğe sakinliğe yalnız hayata alıştım sanırım.. çocuklarımla eşimle artık daha mutluyum bir kaç arkadaşım var Türkiye’den burada da bir tane yetiyor herhalde artık varmı benim gibi kendi halinde olan??? Biraz da artık herkesten Nefret eder oldum bu günler herhalde 40 yaşlarımda komik gelicek:) ve de artık kimseye iyi niyetli de olmak istemiyorum.. nankör insanlara tahammülüm kalmadı!