• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi halinde olmak?

Remziye12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
128
-96
16
Selam kızlar:) Siz her defasında yeni arkadaşlıklar kurmak isteyip de kazık yediniz mi? O kişi benim. Hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya artık kimseye güvenim kalmadı bence bu durum iyi birşey değil bakın gerçekten kimseye güvenmiyorum. Bana dair kimse birşey bilsin istemiyorum, birşey anlatırken on defa düşünüyorum bana karşı kullanır mı diye.. bir kaç konu öncesi bahsettim bir iki kişi tanıdım beni hiç sormuyor diye basit şeyler ama insan takıyor istemeden beni bir gruba almıştı 1,2 ay öncesi sadece o gruptayım ama onlar benim dışında plan yapıp görüşüyorlar yani ben dışlandım:) neyse dün o şahıs beni arayıp diyor ki yeni bir Türk komşun olmuş, o sana yeter bir kişi olsun yeter alay eder gibi,, sonrası o gruptan çıktım ve bugün o kişiler görüşüp alay eder gibi fotoğraf çekip “keyfimiz ellere dert olmuş” şarkısı paylaşmışlar :) şimdi ben bu insanlara beni grubuna alın diye birşey demedim istemedim de kendisi aldı sonradan ısınamadın olabilir.. ki ben çok iyi niyetli de davrandım ama gerçekten insanlar ne istiyor anlamıyorum bilmiyorum çok yoruldum o paylaşımı da üzerime alınmak istemiyorum ama ciddi anlamda çok YORULDUM!! Yeni tanıdığım biri bana kendi halinde birisin diyor bu kötü birşey değildir ama ben o kadar üzülüyorum ki hani sanki insanlar tarafından görünüyor yalnız oluşum ben söylemesem de belki tavırlarıyla gösteriyorumdur.. Ne kadar zor oldu artık güvenebilecek bir dost bulabilmek.. Herkes bir tane olsun değip o bana yeter değip yeni insanlara kapısını kapatıyor.. yalnızlığı sevmeyen ben artık sessizliğe sakinliğe yalnız hayata alıştım sanırım.. çocuklarımla eşimle artık daha mutluyum bir kaç arkadaşım var Türkiye’den burada da bir tane yetiyor herhalde artık varmı benim gibi kendi halinde olan??? Biraz da artık herkesten Nefret eder oldum bu günler herhalde 40 yaşlarımda komik gelicek:) ve de artık kimseye iyi niyetli de olmak istemiyorum.. nankör insanlara tahammülüm kalmadı!

birşey anlatırken on defa düşünüyorum
40 yasinda bu seviyeye yeni gelmeniz... 😀
Bir sey konuşurken, bir sey anlatirken on kere dusunukur hatta durume göre kirk kere de dusunmeniz gerekebilir. Yetiskin hayatinda coluk cocuk arkadasligi aramak sacma. O her şeyini anlatmalari filan ben lisede biraktim ki o zaman bile %100 her şeyi anlatan biri degildim ve cook arkadasim vardi o zamanlar. Buyudukce azaldi hala onlarla sosyal medyadan takiplesiyoruz zaten ayri yerlerde yasiyorduk onceden de ama eskisi gibi degiliz. 🙄 Sosyallesmek istiyorsaniz eglenceli olun insanlar sever.

Bir sey konuşurken, bir sey anlatirken on kere dusunukur hatta durume göre kirk kere de dusunmeniz gerekebilir. Yetiskin hayatinda coluk cocuk arkadasligi aramak sacma. O her şeyini anlatmalari filan ben lisede biraktim ki o zaman bile %100 her şeyi anlatan biri degildim ve cook arkadasim vardi o zamanlar. Buyudukce azaldi hala onlarla sosyal medyadan takiplesiyoruz zaten ayri yerlerde yasiyorduk onceden de ama eskisi gibi degiliz. 🙄 Sosyallesmek istiyorsaniz eglenceli olun insanlar sever.
Aslında çok sıcak kanlıyımdır öyle derler bilmiyorum .

40 yaşınd değilim. 28

Yeni ilişkiler kurmayı bu yuzden sevmıyorum. Herkes kotu olur ama bomba benım bı taraflarımda patlar. Ahlakı, deger yargıları yozlasmıs ınsanlarla dolu etraf. Ve bunları cok sonraları yanı ıletısım ılerleyınce soyluyorlar. Uzaklasınca yıne kinleniyorlar.
Grup arkadaşlıklarını oldum olası sevmedim zaten mutlaka bı yerde patlak verıyor. Ikılı dostluklar en guzelı

Selam kızlar:) Siz her defasında yeni arkadaşlıklar kurmak isteyip de kazık yediniz mi? O kişi benim. Hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya artık kimseye güvenim kalmadı bence bu durum iyi birşey değil bakın gerçekten kimseye güvenmiyorum. Bana dair kimse birşey bilsin istemiyorum, birşey anlatırken on defa düşünüyorum bana karşı kullanır mı diye.. bir kaç konu öncesi bahsettim bir iki kişi tanıdım beni hiç sormuyor diye basit şeyler ama insan takıyor istemeden beni bir gruba almıştı 1,2 ay öncesi sadece o gruptayım ama onlar benim dışında plan yapıp görüşüyorlar yani ben dışlandım:) neyse dün o şahıs beni arayıp diyor ki yeni bir Türk komşun olmuş, o sana yeter bir kişi olsun yeter alay eder gibi,, sonrası o gruptan çıktım ve bugün o kişiler görüşüp alay eder gibi fotoğraf çekip “keyfimiz ellere dert olmuş” şarkısı paylaşmışlar :) şimdi ben bu insanlara beni grubuna alın diye birşey demedim istemedim de kendisi aldı sonradan ısınamadın olabilir.. ki ben çok iyi niyetli de davrandım ama gerçekten insanlar ne istiyor anlamıyorum bilmiyorum çok yoruldum o paylaşımı da üzerime alınmak istemiyorum ama ciddi anlamda çok YORULDUM!! Yeni tanıdığım biri bana kendi halinde birisin diyor bu kötü birşey değildir ama ben o kadar üzülüyorum ki hani sanki insanlar tarafından görünüyor yalnız oluşum ben söylemesem de belki tavırlarıyla gösteriyorumdur.. Ne kadar zor oldu artık güvenebilecek bir dost bulabilmek.. Herkes bir tane olsun değip o bana yeter değip yeni insanlara kapısını kapatıyor.. yalnızlığı sevmeyen ben artık sessizliğe sakinliğe yalnız hayata alıştım sanırım.. çocuklarımla eşimle artık daha mutluyum bir kaç arkadaşım var Türkiye’den burada da bir tane yetiyor herhalde artık varmı benim gibi kendi halinde olan??? Biraz da artık herkesten Nefret eder oldum bu günler herhalde 40 yaşlarımda komik gelicek:) ve de artık kimseye iyi niyetli de olmak istemiyorum.. nankör insanlara tahammülüm kalmadı!
Zaten kimseye bir şeyini anlatmaman gerekiyor bilmelerine gerek yok güvenme de zaten. Arkadaş grubun ne boş insanlar neyini takıyorsun onların senin dengin degiller işte herkesin olgunlaşma farkındalık süresi farklı. Bende artık sakinlik istiyorum bana iyi gelen insanlar olsun istiyorum hayatımda

Biraz içe dönüp bakın şimdi insanların nankörü var olmayanı var kafası çalışanı var calismayani var hatasını telafi edeni var sürekli onu bunu suclayani var .Yani var oğlu var .Bizdede niyet yaklaşım mantık var .Bir insana hemen süper güven olmaz bu zaman alır paylaşımlarla artar gelişir önce biraz yavaş gidilir sonra bize nasıl geliyor ona bakılır bu süreç uzun . Olmuyor işimize gelmiyorsa düzgünce kendimizi geri planda tutmak da bizim elimizde Her insandan nefret edilmez bence edilmemeli bazen benimde salterler atar fakat baktığımda kendimde de hata bulurum duzeltebiliyorsam imkan varsa düzeltirim düzeltmek gerekmiyorsa olduğu gibi bırakırım.Fakat iyi kafa dengi insanlar var onlarida tanıma şansı varsa insanlardan nefret ediyorum iyi bir başlangıç değil .

Selam kızlar:) Siz her defasında yeni arkadaşlıklar kurmak isteyip de kazık yediniz mi? O kişi benim. Hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya artık kimseye güvenim kalmadı bence bu durum iyi birşey değil bakın gerçekten kimseye güvenmiyorum. Bana dair kimse birşey bilsin istemiyorum, birşey anlatırken on defa düşünüyorum bana karşı kullanır mı diye.. bir kaç konu öncesi bahsettim bir iki kişi tanıdım beni hiç sormuyor diye basit şeyler ama insan takıyor istemeden beni bir gruba almıştı 1,2 ay öncesi sadece o gruptayım ama onlar benim dışında plan yapıp görüşüyorlar yani ben dışlandım:) neyse dün o şahıs beni arayıp diyor ki yeni bir Türk komşun olmuş, o sana yeter bir kişi olsun yeter alay eder gibi,, sonrası o gruptan çıktım ve bugün o kişiler görüşüp alay eder gibi fotoğraf çekip “keyfimiz ellere dert olmuş” şarkısı paylaşmışlar :) şimdi ben bu insanlara beni grubuna alın diye birşey demedim istemedim de kendisi aldı sonradan ısınamadın olabilir.. ki ben çok iyi niyetli de davrandım ama gerçekten insanlar ne istiyor anlamıyorum bilmiyorum çok yoruldum o paylaşımı da üzerime alınmak istemiyorum ama ciddi anlamda çok YORULDUM!! Yeni tanıdığım biri bana kendi halinde birisin diyor bu kötü birşey değildir ama ben o kadar üzülüyorum ki hani sanki insanlar tarafından görünüyor yalnız oluşum ben söylemesem de belki tavırlarıyla gösteriyorumdur.. Ne kadar zor oldu artık güvenebilecek bir dost bulabilmek.. Herkes bir tane olsun değip o bana yeter değip yeni insanlara kapısını kapatıyor.. yalnızlığı sevmeyen ben artık sessizliğe sakinliğe yalnız hayata alıştım sanırım.. çocuklarımla eşimle artık daha mutluyum bir kaç arkadaşım var Türkiye’den burada da bir tane yetiyor herhalde artık varmı benim gibi kendi halinde olan??? Biraz da artık herkesten Nefret eder oldum bu günler herhalde 40 yaşlarımda komik gelicek:) ve de artık kimseye iyi niyetli de olmak istemiyorum.. nankör insanlarltahammülüm kalmadı!
Ben ne kadar yakınım olursa olsun herşeyimi sıfır noktasında anlatmam. Bu karşımdaki insana güvenip güvenmeme ile ilgili de değil. Herkesin kendine özel bir alanı olmalı, bence doğru olan da budur. Bir de arkadaşlık ilişkilerinde fazla beklenti içerisine de girmemek gerekiyor diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz gruptaki insanların paylaşımları da çok ergence, yalvarsalar, kapımda yatsalar dahi öyle insanlara vakit harcayamam.

Back
X