Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. Derdini tasasinı hep içinde yaşayanlardan oldum. Kimse üzülmesin kirilmasin diye hep sustum. Onca ameliyat onca maddi manevi sıkıntımın hiçbirini çevreme yansımadım. Ama ne oldu millet beni dert anası sandı. Ben sancıdan adım atamazken milletin abuk subuk pire gibi dertlerini deve yapıp anlatmalarını dinlemek zorunda kaldım. Niye sevgili eşimin hatrına. Gerçi genel yapım da buydu. Bundan sonra bu kadar senenin üstüne niye çocuk yapmıyorsunuz ne keyifcisiniz daha birçok kırıcı sey falan diyene direk olduğum ameliyatları. Çektiğim sıkıntıları her ay umutlanıp yıkıldım anları maddi olarak nereye ne kadar verdigimi . Yaşadığım kanamalar iğne ilaç hepsini anlatmayı planlıyorum. Bakalım bu sefer ne olacak. Onlarin o yuzsuzluklerine ne yapsam. Niye ezilip buzulen bu kadar sıkıntınım üstüne biz oluyoruz. Ben önemsediğim birinin hakkımda söylediği şeyi takmam ama annem ve eşim için susuyorum. Ama artik susmak istemiyorum. Ben de istiyorum anne olmak çok istiyorum evim şenlensin eşim baba olsun. Yavrum olsun.bize benzeyen. Heryerde anneliğin kutsalligi duygusu eee tamam ben de onu istiyorum.ama yokkk. Duygularım çok karisik kusura bakmayın yazım hataları ve kopukluktan. Allah im benim gibi bu imtihanda olanlara güç kuvvet ver.
Allah hayırlısıyla sizi bebeğinize kavuşturur inşallah.
Yapı meselesi bazıları çene ishali olmuş gibi ne var ne yok anlatıp sızlanırlar
Bazıları söylemez içinde yaşar
Madem bu kadar baskı altında hissediyorsunuz kendinizi anlatın bilsinler
Eskilerin ağlamayan çocuğa meme yok lafı doğru herhalde susanı dertsiz sanıyorlar
Herseye susulmaz hakkiniz varsa guzel guzel soyleyin
Sen kaldirabiliyorsan onlarda kaldirir ...felsefe bu dengeli olun soyleyene hepten susulmaz bu sizi yipratir karsi tarafta hatasini anlamaz
Sabredin Allah azzevecelle sevdiklerini bazen cocuksuzlukkla.imtihan eder her evlenen hemen cocuk sahibi olacak diye birsey yok hem neyin sizin icin hayirli oldugunu bilemezsiniz herseyin bir vakti ve takdiri vardir biliyorsunuz zaten imtihan bunlar guzelce sabredin sikayet etmeyin kimseye Allah azzevecelle halinizi biliyor baskalari bilmesede olur ha edepsizlik edene soyleyin elbetteki
Allah yardimciniz olsun... bizim insanimiz hep boyledir zaten. Sen dertlerini icine atarsin vakur durusunla dag gibi dolasirsin ama sonra haddini bilmezler cikar derki senin hic bi derdin yok sen rahatsin zaten vs. Halbuki kendi dert dedigi sey sacmaligin ta kendisi. Bende sizin gibi yaptim sustum sustum sonra oturdum anlattim neler yasadigimi ama insanlar sadece o an icin sasiriyor sonra kendince bahaneler bulup e sende soyle soyle yapsaydin diye akil vermeye kalkiyor.ha bide artik senin zayif yanlarini ogreniyor inan mutlaka oradanda vuruyorlar. Ben anlattigima daha pisman olmustum yani....
Amin. Sizin de herşey gönlünüzce olsun. Hem yapı hem annemi eşimi üzmemek adina. Aslında bunları kendimi tutamayip yazmama sebep burda ve cevremde gördüklerim. Cook istiyoruz maddi manevi çok istiyoruz ama ezilen buzulen biz oluyoruz. Eee stres de etkiliyo tedavimizi. Ne bilim öyle içimden geldi.
Ben anlatmayı bir kere denedim ama bana öyle bir döndü ki.. En samimi şekilde durumu anlattım. Ki ben onun herseyini dinlerken herseyini açık açık anlatırdı.böyle bisey beklemedim ondan. Dediğim gibi ben önemli dilim. Ben güçlüyüm :) gerçi bu süreçte o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki ilk seneler takardım belki kimin ne dediğine artik hiçç takmıyorum. Çünkü gerçekten travmatik şeyler yaşıyoruz daha ağır. Burda okuduğum benzer konulardan etkilendim sanırım hem bunları yaşıyoruz hem susmayalım diye dusundum
Canım herkese herşeyini anlatıp Allahü Tealayı şikayetde buluyor gibi olma herşeyde vardır bir hayır vaktı zamanı gelince Rabbim sizide anne-baba olmayı nasip etsin amin ayrıca meraklılara şunu desen yeterli olur , beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir ....de geç
Dönem dönem duygularımız değişiyor sanirim. Bize iyi davansinlar saka bir yana sevdikleriniz sağlıklı iyi olsun gerisi Yüce Rabbimin takdiri. İnşallah nasip eder her isteyene. Bu baskıyı yaşayan benim gibi varsa hem rahatlamak hem rahatlatmak istedim sanırım. Ama yaşadıklarımdan edindiğim tecrübe bu durumu yasayanlara önerim gerçekten vücudunuzun çalışmasını çok etkiliyo stresiniz. Bütün hormonlarınız fiziksel durumunuz değişiyor. Söylemesi kolay ama hayatınız merkezine bunu koymayın rahatlayın. Şu an bunu yapamaya çalışıyorum. Arada oluyo böyle :)