Kendi iyiliğim için bir karar vermem gerek

Özgüveni düşükmüş bilmem ne bunların hepsi bahane. Bir erkeğin beğendiği birine açılmaması konuşmaması için sebep yok. Benzer durumdaydım sizi anlamadığımı düşünmeyin ama öyle. Ayrıca hislerinizi anlamıştır salak değil. O enerjiyi almıştır. Seven erkek kaybetme korkusu yaşar, ya başkasına giderse korkusu yaşar. Öyle utanıyor mu, acaba beni seviyor mu düşüncesini çıkarın. Yok öyle dünya. Sakın açılıp da totosunu motosunu kaldırmayın yolunuza bakın. Hatta azar çekin bi.
Acilmam kesinlikle de.Hislerimi anlamasi biraz zor olabilir.Cunku ondan hislandigimi anladigimda ben de biraz uzak durdum kendisinden elimde olmadan.mesafeyi karsilikli koyduk biraz da.

Aslinda tam bitiriyorum icimde ama cevremdeki arkadaslarim bir seyler soyleyerek beni basa döndürüyor. Karar veremiyorum.Ikincisi karsilik bulamadiginiz birinden hoslanmak bana kendimi kötü hissetiriyor. Üzülüyorum. Kendjmi degersiz hissediyorum.

bence kendinizi değersiz hissetmeyin, belki de olmaması gerekiyordur öyle düşünün.
açıkçası ben sizin yerinizde olsam bi yoklardım sevgilisi var mı vs diye ama bacanak gibi değil gayet normal bir tavırla.
He baktınız o zarfa bile gelmiyor kendi yolunuza bakın belki çok güzel şeyler sizi bekliyordur ileriki zamanlarda.Kendinizi değersiz hissettiren hiçbir durum içerisinde bulunmayın.

bence kendinizi değersiz hissetmeyin, belki de olmaması gerekiyordur öyle düşünün.
açıkçası ben sizin yerinizde olsam bi yoklardım sevgilisi var mı vs diye ama bacanak gibi değil gayet normal bir tavırla.
He baktınız o zarfa bile gelmiyor kendi yolunuza bakın belki çok güzel şeyler sizi bekliyordur ileriki zamanlarda.Kendinizi değersiz hissettiren hiçbir durum içerisinde bulunmayın.
Olmadigina adim gibi eminim ama artik onem arz etmiyor.O hergun gözümün onundeyken bu durumdan nasil kurtulacagimi bilemiyorum ama elimden geleni yapicam.

Back
X