C
cimcimooo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcimooo
-
günaydın arkadaşlar.dün gece saatlerce ağladım.kendime olan öfkemden.neden böyleyim anlamıyorum.sevgilim askerde az kaldı bitmesine o çok stresli bir yerde olmasına rağmen bana hiç sıkıntılarını hissetirmez kapris yapmaz zaten beni incitmemek için kırk takla atar etrafımda.düşüncelidir.ama ya ben.bazen sorunlu kaprisli çekilmez bir kız oluyorum.sebep yokken gergin oluyorum.bugünlerde rahatsızım üşütmüşüm dün gece de konuşuyordum telde öksürüyorum ben bir taraftan sonra biraz naz yapayım dedim.onun dediği şey geçmiş olsun ama ben daha lafını bitirmeden pişman ettim adamı.halbuki arkasından başka şeylerde söyleyecekmiş ki söylerde.ben çok sabırsız bir insan oluyorum bazen agresif çekilmez oluyorum ve onu yok yere üzüyorum.dün gece dedi:beni şamar oğlanına döndürdün neden böyle davranıyosun benim kişiliğime ters bu hareketlerin dedi.askerde olmasam seni çekerim ama benim burdaki ruh halimi bilmiyosun seni üzmemek için anlatmıyorum yapma diye yalvardı.o kadar vicdan azabı çektim ki.aptalım ben aptal.zaten biz kadın milleti böyleyiz.peşinden koşturup burnumuzu sürtenin ağzına bakarız bize huzur veren adamı da böyle iğneleriz.of sinirlerim çok bozuk.gönlünü almam lazım gerçi kin tutmaz bana aşkım ama.kızlar çok seviyorum ama neden böyle üzüyorum onu bilmiyorum.bu arada her zaman böyle değilim ama ayda birkaç defa tepem atıyor başkalarına kızıp ona patlıyorum.büyük hata değilmi.bana akıl verin gerginliğimle nasıl baş edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?