- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi pembelaleeee
- #21
Neyseki banlanmis da kk ailesi olarak gözümüz aydin olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan banlanacaksın bebişko. Hayırlı mırmırlamalar.
sorduk mu.bu konu benim ve boyle sacma insanlar msj yazip konumu kirletmesin lutfen.komik oldugunu mu saniyorsun ?Cause I'm a gypsy
Are you coming with me dirint diri diri .Shakira'nın bu şarkısı geldi aklıma![]()
Başlığa bakınca komik olmamak elde değil .sorduk mu.bu konu benim ve boyle sacma insanlar msj yazip konumu kirletmesin lutfen.komik oldugunu mu saniyorsun ?
espiri yapsaniz hep beraber gulcez de hicbiriniz komik degilsiniz bari yazip rezil olup zamanimi calmayinBaşlığa bakınca komik olmamak elde değil .
Sorunun kaynağı ya da tam olarak ne istediğinizi anlatmamış olmanız bizi konu üzerinden hunharca espri yapmaya itiyor
![]()
Zekanızı bizimle harcamamanız doğru bir düşünceespiri yapsaniz hep beraber gulcez de hicbiriniz komik degilsiniz bari yazip rezil olup zamanimi calmayinneyse espiri yapcakları diger konulara alalim sizin sacma sapan espirilerinize gulmeyecek kadar zekiyim.
zekami burada sizinle harcamayacak kadar zekiyim.sadece yogun tempolu hayatimda 2 dkka sizi gorup ibret almaya giriyorum ve sukrediyorum :) neyse daha fazla konusmayalim zamanim fazla yok mesgulum.ve bu arada blok fazla kafa sisirdinizZekanızı bizimle harcamamanız doğru bir düşünce![]()
İyi günler dilerim
Bi kini binim vi biyli sicmi insinlir . Bıkbıkbıksorduk mu.bu konu benim ve boyle sacma insanlar msj yazip konumu kirletmesin lutfen.komik oldugunu mu saniyorsun ?
kafa güzel galiba dokunmayın ne derse yav he he 