kendi kendimi yemekten yoruldum artık...

eflatunseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
638
628
123
eşimle 2 sene önce evlendik kaçarak daha sonra ailelerle sorunlar çözüldü çok şükür ama düğün zamanı daha yeni işyeri açmıştı eşim herşey üstüste geldi borçlar vsvs 2 senede dükkanı - den + ya çıkaramadık bir türlü icralar hacizler derken artık ne yapıcamı şaşırdım içimden yiyorum kendimi ama sesimi çıkaramıyorum çünkü bu hayatı bu sefilliği ben seçtim ne yapıcam bilmiyorum off offf

çok mu borcunuz var elbet çıkarsınız düzlüğe ALLAH ın izniyle...

neye sesini çıkaramıyosun

eşin kazanıyoda borçlarınımı ödemiyor

keyfimi harcıyor

sonuçta eşin iyi gününde de kötü gününde de yanında olmalısın

ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun inşALLAH....

eşimin kötü huyu yok öyle kazandığını karıya kıza yedirmez ama cok iyi niyetli acık hesap yaptı kac kişiye gitti birsürü paramız cok çalışıyor hep çalışıyor ama hala günyüzüne çıkamadık canımm yaa

İyi akşamlar tüm dünyada borcu olmayan insan yoktur inşallah en kısa zamanda sizde ödersiniz borçlarınızı eşinizin kötü huyları yokmuş çalışıyor çabalıyormuş inş çalışmasının karşılıgını alır yaşadıgın hayata sefil hayat deme bence düşünsene eşin hiç çalışmamış olsaydı ne olurdu bütün gün evde yan gelip yatsaydı bütün borçları senin üzerine yıksa ne olurdu böyle kocalarda var çünkü bence sende eşine destek ol arkadaşım çünkü insanlar evlenirken iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diye evleniyorlar eşin ailesinede mi para yardımı yapıyor.

kayınpederimin emekli maaşıyla kuruldu bu dükkan 2 aile bu dükkandan geçiniyor ama olmuyor işte yarın yine haciz işlemi var dayanamıyorum gerçekten bide baba evinde insan sorunsuz yasayınca zor geliyor ne yalan söyleyim..

Kayınpederinizin maaşı ile kurulduguna göre 2 ailede geçimini o işyerinden yapmak zorunda haciz eve mi geliyor iş yerine mi geliyor arkadaşım eger eve geliyorsa yeni kanuna göre evlere haciz gelmiyecek ev eşyalarını haciz edemezler.

Back
X