Kendı kendimle konusuyordum:) sızde bırseyler soyleyın bana

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba ;
Kendi kendımı elestırıp nedenler soruyordum sonra dedım ki her konuda fıkırlerını aldıgım sızlerle paylasayım..
28 yasında öğretmenim. Esım , esımın ailesi ve kendı ailem bır butunuz . Herkes bırbırını dusunur ufak tefek sorunlar her zaman tatlıya baglanır . Dusunceli zarif insanlar hepsı.. Hayatıma baktıgımdada hıcbır problemım yok. Baki kalacak tek acım annemın yokluğu.. 2yıldır dogal yolla hamıle kalamıyorum bunuda hıc kafaya takmamaya calışıyorum. Bu kısa özet sonrasında sorunm; yalnızlık hissı yakın üç arkadasım vr ayda bır mutlka gorusuruz. Calıştıgım kurumda da yasıtım yok kı zaten dersler vok yogun cıkıp bı soluklanmderse gır eve gıt. Esımın akrabasının eşi var ona ısınamıyorum cok kaba bıri .. Yalnızlık duygum bır yana kafamın içindekı dusuncelerden yoruldum. Önemsz degersiz onca ınsanı dert edıp takıyorum. Ortada bırseyde yok evımın ailemın dısındakı ınsanlar için cok fazla yıpratıyorum kendımı sızlerdede bu durum oluyormu

bu işin tek bir kuralı var takmamak.beceremem , yapım böyle deme , zorla kendini.
sen ve ailenin dışında ki insanlara çok önem verme.zaten herkesi memnun, mutlu etmen imkansız,, eee. o zaman ne diye takıyorsun.bir başla yavaştan umursamamaya, devamı gelecek.canın istemediğin kişilerle görüşmek istemiyorsan görüşme, ay yanlış anlar yine de zaman ayırıyım falan deme, kısacası politik ol ve lütfen kendini düşün, kimseye değmez inan

Bende herseyi kafasina takan biriyim malesef ve bu huyumdan nefret ediyorum.kendimden cok herkesi düşünmekten yorulduğumu hissediyorum.keske bende boyle olmasa m diye cok dua etmisimdir.

Cok tesekkur ederım ne guzel yazmışşınız. Inanın cok yıprattım kndımı.. Esımın akrabasının esı dengesz tavrları var bır cok yakın sevıyor samımı bır bakıyorum konuştuklarını cevırıyor guven problemı var sanırım anlamsz bır sekılde kendı kendıne tavır degıstırıyor. Gorusmesem ne olur cokta ıyı olur zatn nıye zorluyosam kendımı. Takmamaya calışmalıyımm

Bende herseyi kafasina takan biriyim malesef ve bu huyumdan nefret ediyorum.kendimden cok herkesi düşünmekten yorulduğumu hissediyorum.keske bende boyle olmasa m diye cok dua etmisimdir.
Sormayın. Kendıme yakıştıramıyorum önemsız ınsanları küstümü nıye bole yptı diye dusundurenlerı hayatımdan cıkarmktan nıye korkuyorum ya

Sormayın. Kendıme yakıştıramıyorum önemsız ınsanları küstümü nıye bole yptı diye dusundurenlerı hayatımdan cıkarmktan nıye korkuyorum ya
Korkmak degilde bana gore baska birsey bu adını koyamiyorum inanin.hayatimda olmasa da olurlar tabi pek de guzel olurlar.Ama diyor um ya baska bu bizim icimizde bu sorun kendimizle alakali

önemsediğiniz için o kişiyi ,korkuyorsunuz. ama o kişi sizi önemsemiyor, yoksa niye normal davranmasın.enerjinizi emen, laf sokan, surat asan , bigünü bigününe tutmayan insanları hayatınızdan çıkarın,bak nasıl rahatlayacaksınız.
akrabaysa akraba ya ne sallıyorsunuz, yok o sizi sallamıyor,ee daha ne .görüşmeyin olsun bitsin ya. sayfalarca yazsak nafile,iş sizde bitiyor, hayır demeyi, görüşmemeyi uygulamaya geçirin ,bakın nasıl rahat edeceksiniz

Korkmak degilde bana gore baska birsey bu adını koyamiyorum inanin.hayatimda olmasa da olurlar tabi pek de guzel olurlar.Ama diyor um ya baska bu bizim icimizde bu sorun kendimizle alakali
Insanların düşüncelerı onların tavırları.. Enerjımız gıdıyor deger mı? Degmez dusunceler ele gecırtse bu durum obsesf olmaya gıdıyor:) dusunceler geldımı telkınde buluncam kendıme -o senın için önmli mı degerli mı olmasa ne olur sorularını sorup cevap vercm :)denesekmı

Kesınlıkle bu sebepten uykusz bırakmıcm kendımı bu dusunceler gelirse onların degersz benım için olmasada olur ınsanlar oldugunu hatırlatıcm kndıme:)

Kimse için kendini yıpratma. Kural bu. Ben hic akrabamin olmadığı bir şehirdeyim 2 arkadaşım var. Herkesle tel de konuşuyorum, esimle geziyorum.

Kimse için kendini yıpratma. Kural bu. Ben hic akrabamin olmadığı bir şehirdeyim 2 arkadaşım var. Herkesle tel de konuşuyorum, esimle geziyorum.
En guzeli en azından kafa rahat oluyor .. Yok kararlıyım daha fazla izin vermıcm

Bende çoğu şeyi kafama takan biriyim en ufak şeyleri bile büyütüp büyütüp kuruyorum kafamda sonrada sorun ediyorum kendi kendime :) guluyorum artık bu huyuma yapmamaya çalışıyorum ama ih ihh olmuyor yipraniyor insan çok zor oluyo bilirim senide iyi anlıyorum kendime bi çare bulabilirsem sana tavsiye veririm ama şimdilik kendimde aynı senin gibiyim

Su saate kadar kıtap okudum ne dusunce ne vesvese kaldı uyucam:):) tavsıye ederım .

Bunlar hep kendi kendimize yaptiklarimiz malesef... Bende icime atan biriyim... Annemin vefati evladimin vefati ailevi problemler... Birsurusu bir arada... Bide bu kadar sıkıntının icine baskasini düşünüp aklımı mesgul edemem diyorum..... Diyorumda yapamiyorum malesef... Benimde esimin ailesinden 2 kadin var. Acayipdedikodu yaparlar,her gittigimde agzimdan laf almaya calisirlar... Esime anlattim bu senin husnukuruntun biraz iyi dusun dedi. Biz evlendigimizde hicbi esyamiz yoktu, evlendikten sonra aldik. 2mizin aileside uzakta gelip gidemicekleri icinsimdilik koltuktakimi ve yatakodamizi alalim gerisini zamanla aliriz dedikve aldik. Onlar geldiler ilk misafir... Burun kivirdilar kayin validemin yanina ilk gittiklerinde hemen kadina demislerki "ay yazik cocuklara evlerinde hicbisey yok sen nadil rahat ediyorsun" demisler.. Kayin validemde ufaktan sordu tabi bende anladim hemen sordum sorusturdum ogrendim... Derken gebe kaldim saygidan esim gidelim dedigimde gittik onlara... Ama onlar yine beni sıkıştırıp "ay sen bi doktorami gorunsen 2 yildir evlisiniz cocuk dusunmuyormusunuz,neden hala cocuk yok evde cocuk cicek gibidir..."vs vs seyler soylediler... Halbuki o zman hamileydim soylemedim... Hemen bunuda kayinvalideme soylemisler... Noluyosa sanki.. Esime hep anlattim ama benim abarttigimi dusundu... Uzuldum cok sinir oldum ama en sonunda esime dedimki "sana bunu kanitlicam kanitlayinca gorusmeye devam edicekmisin" dedim ve kayinvalidemle konusturdum... Simdi belki 1 senede 1 gidiyoruz oda laf etmesinler diye... Konus esinle sende... Kimseyle muhattap olmak zorunda degilsin... Kaldiki esinde seni zorlamak zorunda degil...

Aslında yakın arkadaslarinizla daha sık gorusseniz belki bir nebze rahatlarsiniz. Yada mesela spor yapın. Cok iyi geliyor inanin. Dua etmek çok iyi geliyor. Anladigim kadarıyla aile icinde de bir problem yok. Eşinle daha fazla vakit geçir mesela. Aktivite yapin birlikte

bende böyle dönemden geçtim..bebeğinin olmayılı bu işin başı malesef..benimde 1.5 yıldır olmuyor...eşinle günlerinin keyfini çıkar..gez toz..belki Rabbim bize bunun için fırsat veriyor..belki şuan olsa hayırsız olacak bizim için..her şerde bir hayır vardır...

Hubannn
bende sizler gibiyim ya en ufak olumsuzluk beni saatlerce düşündürüyor olay geçip bitsede de kafmda bitmiyor sürekli bi takıntı halimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…