merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum lütfen birileri bana akıl versin canım cok yanıyor
ben 6 aylık hamileyim eşimle severek evlendim fakat anlaşamıyoruz birtürlü her kavgada seni boşarım diyor cok sinirli en ufak tartışmada bana el kaldırıyor hamıleyken bile bunu yaptı,bebeğimin doğmasını mı bekleyim yoksa ayrılayım mı ilerde pişman olurmuyum cok kararsızım .... eve gec saatlerde gelıyor,bana hıc zaman ayırmıyor bes kurus para vermıyor ne maddı ne manevı yanımda değil,biryerde çalışmama da izin yok,eksiklerimi ihtiyaclarımıda almıyor,dışarı cıkmam bile yasak suan hamilelğimden dolayı bol yürüyüş yapmam gerek evden dışarı çıkamıyorum izin yok kendıde cıkartmıyor,kıskaclık diz boyu,çok yalnızım bir tane bile arkadaşım derdimi anlatacağım kimse yok,ailemin yanına gidincede mutlu olamıyorum birtürlü ,esımle evlenmeme izin vermedı aılem ben onları dınlemeyıp kacmıstım zamanında,sımdı onlarda başıma kakıyor
ailem üstelık kücük yerde yasıyor gıttıgımde 15 gun kalsam komsular dedıkoduya baslıyor ne yapacagımı bılmıyorum
bugun benım doğum günüm esim kutlamadı bile,yanımda bile değil bugunde dahi ,hersey bu kadar kötü olmak zorunda mı lütfen biri bana yol göstersin