ya arkadaşım bebeğimin hatrına katlanıyorum demişsin ama bebek olmadan öncede şiddet varmış ondan öncede düzelir demiş dayanmışsın yarın birgün çocuk olacak babasız büyümesin deyip katlanacakmısın?? tamam kaçmışsın hata yapmışsın ama ailenle görüşüyorsunuz şu anda onlarda zaten sana boşan demiş sen daha ne diye kendim ettim kendim buldum deyip kendini cezalandırıyorsun? demişsinki komşularımda biliyo şiddet gördüğümü sesimi duyuyor demekki nasıl bi şiddet uyguluyorsa afedersin ama eşin insan değil sen hamilesin yahu en çok istediği şeye nasıl zarar verebilir insan? hadi kavga sırasında allah korusun bebeğine bişey oldu o zaten vicdansız sende kendi kendine demeyecekmisin keşke annemlere gitseydim diye. canım benm iyi düşün taşın sana şiddet uygulayan ilgi göstermeyen evden dışarı alışverişe bile gitmene izin vermeyen insanla ömür geçermi? huylu huyundan vazgeçmez.. mesela burda aldatılanları okuyorum çoğu affediyor eşini ama eşi tekrar tekrar aldatıyor. aldatmanın konuyla alakası olmayabilir ama senn eşinde ailene ezan okunurken yemin etmiş ve yine yapmış düzelmeycektir
biliyorum yaşamadan burdan yazması kolay ama inan yakınım yaşamış gibi üzüldüm allah kolaylıklar versin
sağol tşk ederım,olanlar ortada ,duygularım yasadıklarım karma karısık ,hamilelikten dolayı yanlıs karar alırsam ilerde cocugum benden hesap sorarsa dıye görümcem dul,ve 1kızı var o benımle dertleşiyor ya benım evladımda aynı seylerı söylerse ,cocuk olmadan öncede siddet vardı ,esime kızıyorum bu yuzden benımde hatalarım oldu elbette ki,ben üniversiteyı bıraktım bu evlılık ıcın,ben suan kı durumuma kolaylıkla gelmedım suan bır evım var basımı sokabıleceğım 7 kişiyle aynı evde yasadık kayınvalıdemın evınde,kucucuk bır odam vardı,kıyafetlerımı asacak bır dolabım bıle yoktu ,1sene sonra ayrı eve cıktık,inşaattaydı ev ben sırf kayınvalıdem ve görumcemlerın zulmunu cekmemek ıcın inşaat eve gectım,mutfak lavobosu bıle yapılmamıstı,aylarca tuvalette bulasık yıkadım,yemek yapmak ıcın tek kücük bir tüpte corba karıştırdım,1ay makarna yedıgımı bılırım,evi yaptırmaya basladık az bıraz tadılat gördü eşim battı işini kaybetttı ,sonra ceza evıne gırdı,oradan cıktı yenı iş kurmaya kalktı,battı cıktı defalarca,cocugumuzda olmuyordu ,üzerımızde kara bulutlar vardı sanki ,hersey yenı yenı oturmaya basladı,3senelık evlıyım bunları yasadım dahada cok sey var ,evımde perdelerım takılı yemın ederım daha 5kurus parası ödenmedi,yanı kısacası suan ki konumuma kolaylıkla gelmedım,ve bu yüzden kıymetını cok ıyı bılıyorum herseyın,bu kadar zorluk cekmısken bıranda bitiremiyorum Allah mukafatını verır insallah