Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off abartmayin o kadar,okuz falan ne ayip,insanlik hali.
Benim 15 yillik arkdasim hamileligi 6 ay olmus, benden saklamis,agzindan kacirdi oyle ogrendim. Zamaninda tum kazik yedigi arkadslarinin haberi var benim yok.
Hediyeye gerek yok bence atandiktan sonra alirsiniz. Sadece sonuç açıklanmış, tamam arasaniz daha iyi olurdu ama tercih bile değil yani. Siz bir gün buluşup yaninda olsaniz yeter. Ne bileyim ya da tercih döneminde yaninda olup ilgilenirsiniz.
Ben de yorumları anlamadım demek ki kız konu sahibi için öylesine bir arkadaş değil manevi olarak önemsediği biri keşke herkes sizin kadar ince düşünceli olsa... Kız uzatmadı zaten diyor.. Bence güzel bir fikir hediyenizi alın, hayat bizi savursa da kalplerimiz hep bir dostum vs yazın
Benim 15 yillik arkdasim hamileligi 6 ay olmus, benden saklamis,agzindan kacirdi oyle ogrendim. Zamaninda tum kazik yedigi arkadslarinin haberi var benim yok.
Ben de yorumları anlamadım demek ki kız konu sahibi için öylesine bir arkadaş değil manevi olarak önemsediği biri keşke herkes sizin kadar ince düşünceli olsa... Kız uzatmadı zaten diyor.. Bence güzel bir fikir hediyenizi alın, hayat bizi savursa da kalplerimiz hep bir dostum vs yazın