Kendi yatağında yatmıyo

Eymenimpinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
515
1.624
113
Meraba kızlar bebeğim 18 aylık ve hala bizimle yatıyo park yatağına koyar koymaz uyanıo napıcam bilmıorm elinde yatson bile olmaz büyüyünce nasılsa yatar dıo ama benimde korkum gitgide daha çok alışıo bizimle yatmaya sabaha kadar halkımızı bi görseniz uyurken bile çok hareketlı oğlum hiç durmuo nası uyudgımuzu bilmiyoruz hem biz hem o siz nası ayırdınız benimle aynı durumda olan varmı​

Neden yaninizda yatirdiniz ki?
Ben hicbir zaman yatagima yatirmadim hep kendi yataginda alistirdim. Simdi size alismisken ve sizinle yattigini anlamisken ayirmak daha zor olur.
Arkadasim 4 yasindaki oglunu ayirmaya calisiyor bir aydir geceleri uyanip babamla seninle yatcam diye yanlarina geliyormus. Surekli yatagina yatirmayi dene burasi senin cici yatagin gibi guzel seyler soyle. Hatta yatagini süsleyin ve bi sekilde alistirmak icin ugrasin. İnsallah hemen alisir.

Meraba kızlar bebeğim 18 aylık ve hala bizimle yatıyo park yatağına koyar koymaz uyanıo napıcam bilmıorm elinde yatson bile olmaz büyüyünce nasılsa yatar dıo ama benimde korkum gitgide daha çok alışıo bizimle yatmaya sabaha kadar halkımızı bi görseniz uyurken bile çok hareketlı oğlum hiç durmuo nası uyudgımuzu bilmiyoruz hem biz hem o siz nası ayırdınız benimle aynı durumda olan varmı​

bende oğlumla yatıyorum ... kolik olduğu için hiç beşiğinde uyumadı 40 günlükten beri beraber uyuyoruz ... ben mutluyum .. elbet bir gün gelecek ben ona sırnaşacam ve bana öööf anne git başımdan diyecek...
o günler gelmeden kokusunu doya doya çekeyim bol bol öpeyim sabahlara kadar sarılıp yatayım . burnumun dibine pırtlatıp kokudan uyuyamayım. sabahları parmağını gözüme sokarak uyandırsın ama evlat hep yanımda olsun ...

Neden yaninizda yatirdiniz ki?
Ben hicbir zaman yatagima yatirmadim hep kendi yataginda alistirdim. Simdi size alismisken ve sizinle yattigini anlamisken ayirmak daha zor olur.
Arkadasim 4 yasindaki oglunu ayirmaya calisiyor bir aydir geceleri uyanip babamla seninle yatcam diye yanlarina geliyormus. Surekli yatagina yatirmayi dene burasi senin cici yatagin gibi guzel seyler soyle. Hatta yatagini süsleyin ve bi sekilde alistirmak icin ugrasin. İnsallah hemen alisir.

Canım çok zorlu bi diş çıkarma süreci yaşadık azı dişleri 5 ayda cıktı her gece sabaha kadar aglıyodu ondan öncebkndi yatağında yatıodu ozaman kıyamadm öle aglamasına bikaç defa aldm ölece alıştı inş canım alışır bıan önce 4 yaşı düşünmk bile istemıorm :(

bende oğlumla yatıyorum ... kolik olduğu için hiç beşiğinde uyumadı 40 günlükten beri beraber uyuyoruz ... ben mutluyum .. elbet bir gün gelecek ben ona sırnaşacam ve bana öööf anne git başımdan diyecek...
o günler gelmeden kokusunu doya doya çekeyim bol bol öpeyim sabahlara kadar sarılıp yatayım . burnumun dibine pırtlatıp kokudan uyuyamayım. sabahları parmağını gözüme sokarak uyandırsın ama evlat hep yanımda olsun ...

Canım doru soyluosun benimde korkum ya hep buyuyıncede bizimle yatmak isterse bide benım oğluşum çok hareketli uyurken bile 4 dönüo yatakta önlem alıorm ama düşcek diede tedirgin olmaktan o rahat uyusa bile ben hiç uyuyamıorm

benim kızım ilk 6ay beşiğinde yattı sonra diş çıkarırken sürekli ağlıyodu bende uykusuzluğa dayanamadığımdan yanımda yatırmaya başladım tabi bizle yatmaya alıştı şimdi 3 yaşı bitti hala bizle yatıyo sıkıntı duymuyorum 3-5 sene sonra istesemde benimle yatmaz, varsın hep birlikte yatalım....

cok buyuk bi sorun degil bence gayet guzzel :) bende bi kac oglumun ustu acik kalmasin die yanima aldim sık sık kapatirim die . ayyy sicacik oluo yumusacik :) sonra buyuk battaniye aldik . yerine yatirdim artik. o gece uyuyamadim . resmen ozledim onu megerse ben alismisim onunla yatamaya :D sadce bazen 1 yada 2 defa kalkiyor yanimda daliyor tekrar yerine yatiriorum. bence yaninda uykuya dalsin tekrar yatagina yatir. bikmadan surekli bole yap. mutlaka pes edecektir emin ol.alisicaktir onun orda yatmasi gerektigini anlicaktir. o kalktiginda yanina geldiginde uyusun sen tekrar yerine gotur tekrat gelsin uyusun tekrar gotur . mutlaka alisiscaktr

cok buyuk bi sorun degil bence gayet guzzel :) bende bi kac oglumun ustu acik kalmasin die yanima aldim sık sık kapatirim die . ayyy sicacik oluo yumusacik :) sonra buyuk battaniye aldik . yerine yatirdim artik. o gece uyuyamadim . resmen ozledim onu megerse ben alismisim onunla yatamaya :KK70: sadce bazen 1 yada 2 defa kalkiyor yanimda daliyor tekrar yerine yatiriorum. bence yaninda uykuya dalsin tekrar yatagina yatir. bikmadan surekli bole yap. mutlaka pes edecektir emin ol.alisicaktir onun orda yatmasi gerektigini anlicaktir. o kalktiginda yanina geldiginde uyusun sen tekrar yerine gotur tekrat gelsin uyusun tekrar gotur . mutlaka alisiscaktr

Haklisiniz nasıl anliyosa yanımda yatio iyice dalmasını bekliorm ama yinede yatagina koyar koymaz uyanio :( bide emzik emen bi bebek bazen gecede en az 10 defa dusuruo emziğini karanlıkta da bulamio başliyo ağlamaya

Haklisiniz nasıl anliyosa yanımda yatio iyice dalmasını bekliorm ama yinede yatagina koyar koymaz uyanio :KK43: bide emzik emen bi bebek bazen gecede en az 10 defa dusuruo emziğini karanlıkta da bulamio başliyo ağlamaya
zor, ya vallahi zor cocuk buyutmek . ilk cocuk galiba . mecbur ilkte tecrubeler edincez 2cisinde aynisini yapmicaz :)

Evet canım ilk bebegim çok akıllılar gerçekten nasi biliolar valla herşeyi ogrenipte doguolar hepsi bi tecrübe işte :)

Oğlum 10 yaşında ve doğduğundan beri odasında yatar. Kızım 4 yaşında ama maalesef uykusuz bir çocuk ve hiç odasında yatmadı herşeyi her yolu denedik olmadı şimdi okula başladı belki bu vesile ile yatağına alışır diye umut ediyoruz. Bu biraz çocuğun yapısı ile de alakalı siz istediğiniz kadar eğitim verin çocuk uykusuz ise yatacağı yeri kendi seçiyor. Hatta bu konuda bir sürü yazı yazdığım bloğum bile var artık pes ettim zaten :) http://www.gulsahonen.com/2016/10/uyku-egitimi-final.html

Oğlum 10 yaşında ve doğduğundan beri odasında yatar. Kızım 4 yaşında ama maalesef uykusuz bir çocuk ve hiç odasında yatmadı herşeyi her yolu denedik olmadı şimdi okula başladı belki bu vesile ile yatağına alışır diye umut ediyoruz. Bu biraz çocuğun yapısı ile de alakalı siz istediğiniz kadar eğitim verin çocuk uykusuz ise yatacağı yeri kendi seçiyor. Hatta bu konuda bir sürü yazı yazdığım bloğum bile var artık pes ettim zaten :) http://www.gulsahonen.com/2016/10/uyku-egitimi-final.html

Aynen gündüz uykularıyla alıstırıym dedim onda da uyumuo güvensiz hissedip galiba hemen uyanıo inanırmısnız aldım yatağı 5 ay yattı snra ben bizimle işin komik tarafı sanki oğlum yatıomuş gbi sürekli nevresımını degıstırıorm :) gitgide daha çok alışıo:( yazınızı okucam

Back
X