Kendiliğinden düşen bebek sonrası adet sorunu...

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kizlar iyi geceler bir sorum olacak dis gebelik geçirdim ve kendiliğinden sonlandi ve değer 0 laninca da 26 Kasim da adet oldum ve ilk adetimi bekliyorum ((kurtaj olmadigim icin normal zamanimda olurum sanıyordum)) adet döngüm 28 gunde 1 sonuc itibariyle maksimum benim 26 27 aralıkta adet olmam lazimken halen olmadim başına böyle birşey gelen var mi varsa yardımcı olursaniz cok makbule geçer :mad:

bnm de ill gebeligim kendiliğinden düştü ve bir ayi gectikten sonra adet oldum sende brz bekle olursun stres yaparsan da olmazsin etkiliyor gercekten adet geciktirmeyi

Tesekkur ederim canim cevabın için kurtaj olmadığım için adette sekme olacagini hic tahmin etmiyordum

Kimyasala gebelikten sonra 6 gun adetim gecikmisti.

1 kasim da adet oldun dun lekelenme oldu ayy keske benimde sökülse o kadar sistim beta değeri 0 olunca 26 Kasımda normal adet oldum ama araliktaki adet gelmek bilmedi sabah sadece silince geldi oldum diye sewindim daha da bitti gelen giden yok bomboş

1 kasim da adet oldun dun lekelenme oldu ayy keske benimde sökülse o kadar sistim beta değeri 0 olunca 26 Kasımda normal adet oldum ama araliktaki adet gelmek bilmedi sabah sadece silince geldi oldum diye sewindim daha da bitti gelen giden yok bomboş
Benimde beklediğimden erken geldi.Ama dün senin dediğin gibi oldu bugün adet oldum.Ama devamı gelmezse dikkat et belki yerleşme kanamasidir :)

Oyle olmasını o kadar arzu ederdim ki gerçekten ama imkansız zaten adet gunumde mecbur verdigimde 0.05 çıkmıştı ayrıca korunuyorum imkansiz

Back
X