• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim edip kendim buluyorum

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Nerden baslasam bilmiyorum sadece icimi dökmek için yazicam cok üzgünüm yazım hatalari olursa kusura bakmayin.

4 yillik iliskim vardi. Ailelerimizinde bildiği ve dahil oldugu. Bir ayrilip bir barisiyoduk beni sevdigini soyluyodu ama tek problemimiz sosyal medya uygulamalaridan arada bir kizlari eklemesiydi. Biz bu sebepten 2 kere ayrildik uzunca sure sonra geçtiğimiz aylarda tekrar affettim. Hem ozledigimden hem salakligimdan hem hayatimda ondan sonra kimse olmadığından. Bu sefer evlenicektik kesindi güya 15 gun sonra planlamıştık hersey hazirdi. Baktim yine ayni seyler yine birini eklemis sordum bagirdim agladim inkar etmedi.Sadece bir kere aradi ustelemedi bile.Engelledim sildim heryerden ama beynimden engelleyemiyorum

Herkes bana cok kiziyo esin olsa bu kadar sans verilmez diyolar haklilar biliyorum.
İsim var meslegim var universite mezunuyum allahima sukur saglikliyim ama neden boyle oluyo. Gurursuzluk belki tekrar affetmek herseferinde ama ben onunla olsun istedim hersey olmadi

Seni kaybetme pahasına milleti ekliyorsa onun sevgisi zaten pamuk ipliğine bağlıymış demek ki.

Bırak ne hali varsa görsün artık, her yerden sil ve hayatına devam et. Acını çek yalnız kal, üzül, ağla ve bitir. Hayat böyle aşkı ısmarlama yaşayanlara harcanılmayacak kadar kısa.

Çok sıkboğaz etmişsiniz bence.
Yani kontrol etmeler kız ekliyor diye bağırıp çağırmalar filan hoş değil bence. Bilmiyorum ben bu konuları takan biri değilim eklemesi ayrı faaliyete geçip konuşması etkilenmesi ayrı tabii. Konuşmalar başlamışsa ayrılmak gerekir tabii yani ama sadece ekliyorsa dünyayı niye başına yıkıyorsunuz?
He bir de rahat olsanız emin olun siz üstün olurdunuz baya sizi kaybetmeyi göze alamazdı değerli olurdunuz...

Seni kaybetme pahasına milleti ekliyorsa onun sevgisi zaten pamuk ipliğine bağlıymış demek ki.

Bırak ne hali varsa görsün artık, her yerden sil ve hayatına devam et. Acını çek yalnız kal, üzül, ağla ve bitir. Hayat böyle aşkı ısmarlama yaşayanlara harcanılmayacak kadar kısa.

Kendinizi sevmeyi ögrenmelisiniz önce yoksa bu böyle devam eder

Haklısınız cok tesekkurler yorumunuz icin

Çok sıkboğaz etmişsiniz bence.
Yani kontrol etmeler kız ekliyor diye bağırıp çağırmalar filan hoş değil bence. Bilmiyorum ben bu konuları takan biri değilim eklemesi ayrı faaliyete geçip konuşması etkilenmesi ayrı tabii. Konuşmalar başlamışsa ayrılmak gerekir tabii yani ama sadece ekliyorsa dünyayı niye başına yıkıyorsunuz?
He bir de rahat olsanız emin olun siz üstün olurdunuz baya sizi kaybetmeyi göze alamazdı değerli olurdunuz...

Ekledigi kisiler universiteden yada is arkadasi yada tanidigi degil oyle olsa tabiki karismam. Tanimadigi kadinlari ekleyip tanismak icin mesaj gonderiyo. Gorup sessiz kalamiyorum tesekkurler yorumunuz icin

Ekledigi kisiler universiteden yada is arkadasi yada tanidigi degil oyle olsa tabiki karismam. Tanimadigi kadinlari ekleyip tanismak icin mesaj gonderiyo. Gorup sessiz kalamiyorum tesekkurler yorumunuz icin
Anladım şimdi ben zaten iki türlü olarak yazdım mesajımda görmüşsünüzdür. Dediğim gibi çıkmış ayrılmak en iyisi Allahtan sevgiliyken yüzünü göstermiş evlendikten sonra olsa daha zor olurdu. Şimdi ooh ne kolay ayrıldınız bitti gitti :)

Sizin ki artık sevgiden ziyade alışkanlığa dönmüş alıştığınız için vazgeçmek istemiyorsunuz ama daha evlenmeden ihanete meyilli olan emin olun evlenince devamını getirir

Sizin ki artık sevgiden ziyade alışkanlığa dönmüş alıştığınız için vazgeçmek istemiyorsunuz ama daha evlenmeden ihanete meyilli olan emin olun evlenince devamını getirir

durum buysa zaten adam affediliyor neden yaptığından geri kalsın ki. kaybedeceği bir şey yokmuş.
evlenmiş olsanız bile devam edecek sevgiliyken ayrılmayan evlenince de ayrılmaz diye düşünecek.
şimdi adamın durumu bu, önemli olan sizin durumunuz.
siz sürekli aldatılmayı göze alabilecek misiniz?
sizi sürekli aptal yerine koyup arkanızdan iş çevirmeye kalkıp size zerre saygısı olmayan adamı sevmeye devam edecek misiniz?

Sendeki Aliskanlik , ait olma dusuncesi ve bi daha kimseyi sevemem dusuncesi.. bu yuzden

Karşıma çıkmaz daha iyisi yine de affedeyim kafasi geliyor bazen. Seni çok iyi anlıyorum ama inan bana çıkıyor. Lütfen kendine bu kotulugu yapma. Her barışmak istediginde bu konunu aç ve yorumlardan güç al bir süre sonra zaten geçecek. Sevgilerimle.

Back
X