• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim ediyorum aslinda....

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.375
133
Benimkisi spesifik bi dert diil de genel anlamda kendimden yakinma aslinda.

Soyle ki, ben kimseye kendi anlatmadikca ozel hayatiyla ilgili birsey sormuyorum, desmiyorum, anlat diye baski yapmiyorum vs. Ozel hayat diye dusunuyorken, birileri bana sordugunda ne sormus olursa olsun cevaplamam lazimmis gibi hissediyorum.

Kendim konu acmamaya calisiyorum ozel hayatimla ilgili isyerinde ama insanlar oyle bir tavirda ki, herseyimi biliyorlar resmen. Gerci ne kimseyi tatmin edicek koca ne kaynana derdim var ama ben bu huyumdan cok rahatsizim. Guler yuzlu olmaya calisiyorum hele ki yonetici pozisyonundayim aman birinin kalbini kirarim diye odum kopuyor :(
Uzak durmayi yanitsiz birakmayi denedim ama suratsiz dediler soguk nevale dediler, sonra hooop gene ayniya donduk.

Esim de rahatsiz bundan. Bazen kardesi soruyor biseyler ve ben hemen sazan gibi cevapliyorum. O da ona neymis ki birak kirilirsa kirilsin diyor kardesinden oturu. Ve gene azari yiyen ben oluyorum.:(
Ben bu huyumu ne yapacagim?

Benimkisi spesifik bi dert diil de genel anlamda kendimden yakinma aslinda.

Soyle ki, ben kimseye kendi anlatmadikca ozel hayatiyla ilgili birsey sormuyorum, desmiyorum, anlat diye baski yapmiyorum vs. Ozel hayat diye dusunuyorken, birileri bana sordugunda ne sormus olursa olsun cevaplamam lazimmis gibi hissediyorum.

Kendim konu acmamaya calisiyorum ozel hayatimla ilgili isyerinde ama insanlar oyle bir tavirda ki, herseyimi biliyorlar resmen. Gerci ne kimseyi tatmin edicek koca ne kaynana derdim var ama ben bu huyumdan cok rahatsizim. Guler yuzlu olmaya calisiyorum hele ki yonetici pozisyonundayim aman birinin kalbini kirarim diye odum kopuyor :KK43:
Uzak durmayi yanitsiz birakmayi denedim ama suratsiz dediler soguk nevale dediler, sonra hooop gene ayniya donduk.

Esim de rahatsiz bundan. Bazen kardesi soruyor biseyler ve ben hemen sazan gibi cevapliyorum. O da ona neymis ki birak kirilirsa kirilsin diyor kardesinden oturu. Ve gene azari yiyen ben oluyorum.:KK43:
Ben bu huyumu ne yapacagim?
Aslında cevap basit. Başkasının özel hayatı diye gösterdiğiniz saygıyı kendi özel hayatınıza da gösterin. Neticede sizinle alakalı olan birşeyler kimseyi ilgilendirmiyor. Sırf bu yüzden size soğuk nevale diyorlarsa desinler.

Back
X