Kendim ettim , kendim buldum.

Anne olmak doğurmak, beslemek değildir. İyi yetiştirmek için önce örnek olmak gerekir.
Çocuğnuuz sizi model alacaktır.
Bir çocuğa teşekkür ederim de demek yerine teşekkür ederek örnek olmak gerekir mesela.
Aldatmayı garip bir şekilde savunabiliyorsunuz.
Kadınlıktan istifa etmek edğil tabi ki annelik.
Kadınlık demek aldatabilir demek de değildir.
Aldatmanın cinsiyeti yoktur. Özgürlük ne demektir?
Sorunların çözümünü bulmak yerine, hiç tanımadığınız birine mesaj atmak mıdır?
Ne talihsiz cümleler yazmışsınız böyle..

Lütfen su yazinin devaminda ki yorumlari da okuyarak ne anlatmaya calistigimi iyice anlayin sonra konusalim.

Lütfen su yazinin devaminda ki yorumlari da okuyarak ne anlatmaya calistigimi iyice anlayin sonra konusalim.

Ben o yorumunuza göre yazdım.
O kafa karıştıran yorumunuzun sonundakiler açıklayıcı değil. Sonraki yorumalrınıza bakıyorum.
Hazır mısınız derken neyi kastediyorsunuz?
Anlatmak istediğiniz nedir?
Toplumsal bir yaraya parmak basmak istediniz sanırım.
Ama bunun yanlış olduğunu ilk baştaki kadar açıklamıyorsunuz.

Ben o yorumunuza göre yazdım.
O kafa karıştıran yorumunuzun sonundakiler açıklayıcı değil. Sonraki yorumalrınıza bakıyorum.
Hazır mısınız derken neyi kastediyorsunuz?
Anlatmak istediğiniz nedir?
Toplumsal bir yaraya parmak basmak istediniz sanırım.
Ama bunun yanlış olduğunu ilk baştaki kadar açıklamıyorsunuz.

O zaman arkadaslar devaminida okuyarak ilerlesinler diyelim.
Bir yorumda hepsini yazmakta, okuyan icin okumakta SIKICI oluyor.
Onun icin kesitler halinde yazdim.

Konu sahibi...
Anladığım kadarıyla mesajlaşma olayı 7 yıl önce yaşanmış.
Eşinin sana yaptığı eziyetler 1.5 yıl sürmüş.(5 senedir filan herşey normal ?)
Bebek meselesi ise yeni.

Aklıma gelen şu...Eşinin aklında hep boşanmak varmış ve büyük ihtimalle kızının büyümesini bekliyormuş.
Yeni bebek sözkonusu olunca,seninle herşeye baştan başlamak istememiş.Bağınızın mecburen uzayacağını düşünmüş.

Bana göre,evlilik terapisi faydasız.Terapi,geçmişi silmiyor.Bazı anlaşmazlık veya uzlaşamama hallerinde işe yarayabilir ama sizde bilemiyorum.

Eşin ayrılmaktan sözediyorsa,ben olsam kabul ederim.İte kaka mutsuz bir evliliği adam etmeye çalışmak üzücü.

Son düzenleme:
O zaman arkadaslar devaminida okuyarak ilerlesinler diyelim.
Bir yorumda hepsini yazmakta, okuyan icin okumakta SIKICI oluyor.
Onun icin kesitler halinde yazdim.

İşte kesitler halinde yazdığınız için ben de sizin fikirleriniz gibi algıladım.
Aynı fikirde olduğumuz için de memnun oldum.

Neden iki dengesizlikten bahsedilir. Neden bir orta yol bulunmaz. Sorunumuz zaten orta yolu bulmak degil mi ?

Bir cok ülke gezdim. Iranda da, saudi arab.da bulundum avrupayi karis karis gezdim. Amerikasindan tutun dünyanin öbür tarafi olan avustralya ya kadar gezdim.

Bir tarafta avrupa da yasanan hayat tarzi , bir tarafta muhafazakar toplum.Ikiside sagliklimidir ?

Avrupada aile gibi kurum yoktur aile denmez. Bir kadin 5-6 farkli erkekten cocuk dogurur sonra erkek arkadasiyla birlikte yasar . Ismi de Patchwork family olur. Cinsellikte sinir taninmaz (swinger, vs vs...)

Diger taraftan da muhafazakar toplum her seyi sikar yasaklar. Yasaklar cazip gelir en büyük hatalar yasanir. Iranda o kadar kisitlama var ki. Kisitlamalar yeni icatlar gettirmis.

kizlar kizliklari bozulmasin diye vaginal iliski disin diger seyleri yapiyor. Kürtaj yasak ölümle cezasi var. Halkin büyük bir kismi uyusturucu bagimlisi %10 kadari... Sizce neden bu kisitlamalardan dolayi.........

Sizce hangi toplum saglikli ?

Bir oturup sinirlari belirlemek gerekir. Özgürlügün de sinirlari cinsellikle belirlenmez. Özgürlük kisisel haklarin kisitlanmasidir , düsünme ve secme hakkinin sinirlanmasidir.

Konumuza gelince aldatmak her iki toplumun genelinde de bir hatadir........

Back
X