• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim ettim ve buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki yarışmada 1.ci olsa seni direk şutlayacakmış bırak işte ne güzel rengini belli etmiş...
Vur tekmeyi asıl ozaman anlasın kendisinin vazgeçilir olduğunu...

Hangi sosyal hesaptan yazıyorlar. Yani unternete girip arastirirsaniz sifre kirma yöntemleri var. Bilgisayardan çok anlamayan biri bile yapabilir. Kirin sifresini gezin bakın içiniz rahat etsin

Yarışmadan elenen birini nasıl hatırlayıp da hunharca yazıyor millet.

Böyle yapacaksın bak:

:KK67:la bi yürü git

Ben olsam hiç çaktırmadan pusuda beklerdim. Ona olan ilgi azaldığında ilgiyi gene bana çevirdiğinde yaptıklarının aynısını ona yapardım. Biraz süründürdükten sonra da 'Seni artık beğenmiyorum." diyip terkederdim.
Evet bende öyle yapmayi düsünüyorum dün gece aklima bu geldi. Cok iyi davrancam cok anlayisli olacam nasilsa bana dönecek sonra tekmeyi atacam

ne güzel...

ne güzel ki adamın karakterini tanımış oldun.

tanımadığı insanlarla yazışan sevgili olmaz, olamaz.

sevgilinin bu ünü sonsuza kadar sürmeyecek. maksimum 2 hafta sonra adını hatırlayan olmayacak ama o zaman sen yanında olma.

bitir bence. sen onun için başvuracak denli ona güvenmişsin ve seviyorsun adamsa resmen bu iyi niyetini suistimal etmiş.

olmaz böyle daha iyilerini hak ediyorsun.
Cok tesekkür ederim cok..moral oldu azda olsa

kuzu, sen de başvur o yarışmalara.... çok ciddiyim. demek ki şansın var, o şansı bu sefer de kendin için sen kullan.

bu olmadı diyelim, sen yine de o aradığında sanki yarışmaya seçilmişsin gibi davran, 2 aya çağırcaklarmış de, o zaman zarfında da "ayy yapım şirketindekiler ekliyor sürekli mecburen yazmak zorundayım" diyip diyip kapat suratına. ilgini pat diye kes.

aaah ahh ben olacaktım kii :lülülü:
Buda güzel fikirmis :) Sen olsan ne yapardin biraz aciklayici anlatirmisin

Konun çok iyi oldu benim için. Ben de 'kim milyoner olmak ister' için eşim adına başvuru yapacaktım. Vazgeçeyim hemen. Adamın niyeti Yok, ben aklına sokuyorum.
Seninki sevgiliymiş, gerçek yüzünü tanımış oldun. Senin için iyi olmuş!
Ben an itibariyle kocam için başvurmaktan vazgeçiyorum. Yakışıklı kocamı eskileri dahil arayan çok olur şimdi. Uğraşamam! Keyfimi hiç bozamam. :KK66:
Bencede iyiki vazgecmissiniz. Benimkide katilmak istemiyordu ben zorladim iyice aklina soktum haberi olmadan basvuru yaptim sonra aradiklarinda tabi mutlu oldu ama olanda bana oldu. Inanin ister istemez huzursuzluk oluyor

Hangi sosyal hesaptan yazıyorlar. Yani unternete girip arastirirsaniz sifre kirma yöntemleri var. Bilgisayardan çok anlamayan biri bile yapabilir. Kirin sifresini gezin bakın içiniz rahat etsin
Facedn ve instagramdan yaziyorlar. Dün face sifreyi kirmayi denedim yapamadim. Okadar video izledim arastirdim nasil kirilir diye fakat yapamadim üzgünüm..

Ya bukadar kafani takacak ne var, gercekten anlamadim. Adam televizyona cikmis, omru hayatinda bidaha cikar mi cikmaz mi belirsiz. Birak uc dort gun ilgi odagi olsun, kendi kendine bi havalansin, keyfini cikarsin. Uc gun sonra ne yazan olur nede soran. Onunda havasi iner, ayaklari yere yeniden basar. Bukadar ozguvensiz olma lutfen. Ona sadece 'keyfini cikar bu ilginin askim, ama akilli ol, pisman olacagin seyler yapma' de, cokta usteleme gerisini. Kendi kendini yedigine bence hic degmiyo. Tv'ye cikinca asiri derecede cok insandan (tani veya tanima) msjlarin gelmesi gercekten cok normal, hic sasirma. Buna sasiriyor olman beni sasirtti aslinda.

images.webp

Ya bukadar kafani takacak ne var, gercekten anlamadim. Adam televizyona cikmis, omru hayatinda bidaha cikar mi cikmaz mi belirsiz. Birak uc dort gun ilgi odagi olsun, kendi kendine bi havalansin, keyfini cikarsin. Uc gun sonra ne yazan olur nede soran. Onunda havasi iner, ayaklari yere yeniden basar. Bukadar ozguvensiz olma lutfen. Ona sadece 'keyfini cikar bu ilginin askim, ama akilli ol, pisman olacagin seyler yapma' de, cokta usteleme gerisini. Kendi kendini yedigine bence hic degmiyo. Tv'ye cikinca asiri derecede cok insandan (tani veya tanima) msjlarin gelmesi gercekten cok normal, hic sasirma. Buna sasiriyor olman beni sasirtti aslinda.

Gercekten farkli düsüncede olan birinin olmasina sasirdim :)
Haklisin belki özgüvensizlikten geliyor belkide kaybetme korkusundan bilmiyorum hata yapmasindan korkuyorum cünki bu sefer kalbim kesin götüremez. Ve evet gercektende bayagi bi havalandi genelde zaten pohpohlanmayi seven biri. Bugün baktim aramaya basladi eski haline dönüyor gibi ama yinede izleyecegim

Facedn ve instagramdan yaziyorlar. Dün face sifreyi kirmayi denedim yapamadim. Okadar video izledim arastirdim nasil kirilir diye fakat yapamadim üzgünüm..
Bilen birisinden rica etseniz. Guvendiginiz biri

Hanımlar eşiniz dahi olsa birinin hesabına izinsiz girmek Özel hayatının ihlaline girer ve suçtur.
Başkasına da yaptırmayın, hackerlık hacker programları da bilişim suçları kapsamındadır, suçtur.

Niye kıracaksın ki çok saçma adamın böyle olmayacağını nasıl öngörmedin anlamam yani şu Kemal Sunal'ın filmi bile var herkes iki dakikalığına ünlü olsa ordaki gibi olur yani her neyse dayanamayacaksan ayrıl derim....

Böyle bi durumda havalandı ve ayrılıyorsanız sevin bence yol yakınken dönmüş olursun. Bi süre sonra havası inip döndüğünde affetmek yok ama.

ben çoktan ''hayırdır iki tv ye çıktın diye dötün kalktı ne iş? demekki gerçek yüzün buymuş senin, o yarışmaya da benim başvurduğumu unutma, aklım sıra sana sürpriz yapayım dedim ama asıl sürprizi ben gördüm, kalkan bir adet *öt bana bayaa sürpriz oldu, hadi sana o iki günlük kızlarla iyi eğlenceler'' deyip ayrılmıştım.

o tip kızlar tv ye çıkan herkesin sosyal medyasını bulup ekleyen konuşmaya çalışan bi grup ergen zaten.
yarın başkası çıkar tv ye bu unutulur gider. seni kaybettiğiyle kalır. karakter yokmuş bi kere çocukta.

ben ne tv ye çıkan adamlar gördüm, eşlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren. sen karaktersizine denk gelmişsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X