kızlar yaa ben can sıkıntısından yine saçlarıma sardım
Daha yeni toparlanıyorlardı ki ben yine açıcıyla açtım süpürgeye çevirdim zaten yeni kestirmiştim kısalmıştı ama yine mahvettim
saçlarımı açtım 2 defa açıcıyla sonra üzerine palette naturals açık karamel 7.5 ve sarı 10.0 la boyadım o kadar kötü oldu kiii dipleri açık sonra bi kısmı koyu uçlara doğru tekrar açılan püsküllerim var artık
allahtan evde yarım tüpten daha az kalmış 5.1 açık küllü kahve vardı da üzerine tekrar boyadım yarım tüp oksidan ve bolca suyla seyreltip diyeceğim şu ki ben saçlarımı zorlaaa mahvettimmm
şimdi bu saçı anca siyah toparlar
loreal sublime mousse siyah koyu kahve vs boyayan varsa bana yardımcı olabilirler mi kalıcılığı nasıl bu boyanın :26:
ya da bu saçlarımı kapatıp parlak ve kalıcı siyah kahve önerebilecekler var mıı :26:
ben de senin gibi saçlarımı açmak isterken tepesini diger yerlere göre 2-3 ton daha fazla açmıştım ben de ancak siyah paklar dedim. Garnier'ın karamel siyahını boyadım, her yer homojen olsun diye( yaklaşık 3 ay önce) şu an saçlarım kahverengi gibi duruyor hafif kızıl ışıltılarda var, memnunum. ben 10.0 sarıya boyamıştım, sen daha fazla açtıysan tam kapatmayabilir
aslında siyah değildi saçlarım sanırım o yüzden ayarını tutturamadım açmanın kahverengiydi uçları
benim nerden kendi saçım başlıyor belli olmadığı için boyalı kısımların bir kısmı açılmamış ee açık renge boyanıncada oralar koyu kaldı kafama halka geçirmişim gibi çok komik oldu
önerin için sağol canım ama kızıl yansıma hiç sevmiyorum hatta kurtulmak için o yansımadan hep küllü renklere boyardım bu sefer boyamadım binpişmanım
bana aktığında kızıl yansıma bırakmayacak kahve siyah renkler önerebilirseniz çokk sevinirim
kızlar siyah saça bu model nasıl olur.
Şu anda bu modelin uzun hali saçlarım siyah saçta bu kadar kısa güzel durur mu ki Eki Görüntüle 490999
bir de boya olarak bu nasıl sizce Eki Görüntüle 491000
siyah yapacaksan kahkül siyah saçta güzel duruyor o gösterdiğin lorealden kimse memnun kalmamış çabuk akıyormuş ve içindeki boya yetmemiş çoğu kişiye birkaç sene önce voilanın kestanesine boyamış yaklaşık 50 dakika bekletmiştim siyaha yakın ama siyah değil kızıllık da yok senin istediğin renk voilanın kestanesi ben 4 numarasını kullanmıştım 3 numarasıda var ama 4 yeterince koyu
canım teşekkür ederim önerin için bir daha ki sefere voila boyarım artık çünkü aldım boyayı loreal.saçlarımın önünde kahkülüm vardı geçen senelerde şuan çenemin altında uzunluğu ama yine belli oluyor o şekilde kullanıyorum.boyayı kullanmadım henüz ama umarım güzel tutar
canım teşekkür ederim önerin için bir daha ki sefere voila boyarım artık çünkü aldım boyayı loreal.saçlarımın önünde kahkülüm vardı geçen senelerde şuan çenemin altında uzunluğu ama yine belli oluyor o şekilde kullanıyorum.boyayı kullanmadım henüz ama umarım güzel tutar
teşekkür ederim canım sana da hayırlı bayramlar sevdiklerinle
Boyayı yaptım saçlarım çok uzun olmamasına rağmen çokk zor yetti hatta bazı yerlere tam yediremediğim için daha açık bir tonda oldu.
Renk çokk koyu bir siyah değil daha önce boyadığım koyu kahve renklerine benziyor.
Aslında tonunu çok beğendim tam istediğim gibi ama bir dahaki boyamada tercih edermiyim emin değilim.
Sonuç olarak Loreal kullanacaksanız eğer casting cream gloss tan şaşmayın derim onun verdiği yumuşaklık ve parlaklık bambaşka gerçekten