Kendim miyim??

Eylimli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
7
0
1
35
bu aralar kendimi hissedemiyorum.Çok seviyorum sevgilimi ocakta nisan tarihimizi de aldık .Herşey tamam gibi...Ama sanki ben eksiğim bu aralar .Belki büyütülecek bir durum değildir ama son 1 haftadır vücudunun surası niye böyle neden bu kadar fondoten sürüyorsun gibi cümlelerle karsı karsıyayım aslında cok fondoten süren biri değilim sürdüğüm sadece pudra kendimi makyaj yaptıgımda rahat hissediyorum daha bakımlı ama bu ara cümleler takılacak ya her cümle takılmaya başladı.Bugun artık patladım.Beni değiştirmeye mi çalışıyorsun dedim .Normalde her fırsatta cok begendiğini söyler.Aslında herkesin begendi biriyim ama 1 haftadır kendimi çok çirkin hissediyorum bi değiştirme cabasına girdim.bunuda ona yansıttım ister istemez soğuk suan aramız haksız mıyım ne yapmalıyım

Makyajsız, doğal seviyordur belki?

Böyle soğuyup, tartışacak bir şey görmedim ben. Evlilik yaklaştıkça böyle ufacık şeylere takılabiliyor taraflar ama büyütmemek sizin elinizde.

Fırsat verme küçük şeylerden büyük şeylere kadar karışır..
Sen aynaya bak nasıl begeniyorsan öyle devam et

Ya doğal sevebilir yeni mi geldi aklına sadece bu konu değilki her neyse sanırım haksızım yine ben büyütüyorum galiba

Yada seni baskasina benzetmeye calisiyor. Arkasi gelecektir sakin buna izin verme.

Heralde gerginlikten ya da söyleme şeklinden? Bi insana sürekli hınçla eleştirir şekilde gidilirse patlar muhtemelen. Size nasıl yaklaştı böyle habire olumsuz eleştirir gibi mi ?

Nişan vs olunca tamamen himayesi altına girdiğinizi düşünen tiplerdendir belkide

Ya her konusmada vücudunun surası böyle yani yüzşne niye makyaj yaptın iğneler gibi

Heralde gerginlikten ya da söyleme şeklinden? Bi insana sürekli hınçla eleştirir şekilde gidilirse patlar muhtemelen. Size nasıl yaklaştı böyle habire olumsuz eleştirir gibi mi ?
Gercekten beni net anlamıssınız cok tesekkür ederm düzgün sekilde söylemiyor alaylı tavırla

Çok aşırı makyaj sevmiyordur benim eşimde fondoten sevmez ama ruja göz kalemine öne sürmeme bayılır evlenmeden izin vermezdi dikkat çekme derdi beğenmediği için değildir hoşlanmıyordur.Takılma hiç.

Ya doğal sevebilir yeni mi geldi aklına sadece bu konu değilki her neyse sanırım haksızım yine ben büyütüyorum galiba

Makyaj yapmayan ve hoşlanmayan biri olarak söylüyorum haksız degilsiniz!

O sizi nasıl gördü tanıdı ise bundan sonra da devam edecekse bu önkabule uymak zorunda.

Siz degismiş olsanız ve artık makyaj yapmayacagım deseniz o sizin daha bakımlı olmanızı belki talep edebilirdi ama yine ısrar edemez. O durumda ya sizin degisiminizi kabullenecek ya da hayatınızdan çıkıp gidecek.

Şimdi ise sizi degistirmeye çalışıyor, taviz vermeyin. Yarın etek boyunuzdan evdeki perdelere kadar her şeye gelir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…