Kendimdeki sorunumm

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor

Hatanın farkında olup hala yapmaya devam etmek nedir? Benim eşim bunu yapsa boşanma sebebidir benim için. Güven yok bi kere

Bi gidin psikologa bence, sıkıntınız var
Zaten boşanıcam dayanamıyorum dedi psikoloğada gittim

Muhakkak bir psikoloğa gidin, tedavi olun yoksa kocanızın psikolojisi de bozulacak artık.

Dayanilmaz. Eskiden yasadiginiz givensizlikleri esinizden cikariyorsunuz bence. Kisi kendinden bilir işi bence.

Terapinizi doktor sonuçlandırmadan bırakmayın.

Dün müydü, oyun oynarken giren reklam için arıza çıkaran üyesiniz.

Biraz kendinizi dizginleyin, eşiniz de olsa her tribinizi çekmek zorunda değil.

Bir de merak ediyorum çok mu dar bir dünyanız var?
Yani çıkan reklamı problem etmek, aynı isimle benzer şekilde dünya kadar mail hesabı olacağını bilmemek falan...

Hoş olmayacak ama fazla cahilce bunlar.

Benim de benzer sıkıntılarım vardi. Ilac tedavisi gordum. Tamamen bitti diyemem ama büyük oranda azaldi cok sukur. Hatta eski konularima bakabilirsiniz.
Bir de bu bir rahatsizlik. Cok zor da olsa esiniz de size destek olmali.

8 senelik evliyim kendimden nefret ediyorum eşimden hep şüphe duyuyorum sürekli araştırıyorum.
Bu akşam telefonundan g mail hesabı açtı sandım maçtaydı aradım bağırdım geldi ben açmadım dünyada bir o isimde ben mi varım dedi çok kızdı annemi babamı aradı dayanamıyorum sürekli araştırıyor diğer kadınlar gibi dizi baksın gezmeye gitsin beni araştırıpdurmasın dedi kapıyı çekti gitti
Niye güvenemiyorum ne Zaman araştırsam haksız çıkıyorum hep yalan söylüyor gibi geliyor,telefonuna casus bile yükledim kafayı yedim kendimi boğasım geliyor
Yani 8 yıllık evlilik demek artık adam ağzını bile açmadan ne diyeceğini anlamak demek
Siz 8 yılda ne yaşadınız ki güvenmiyorsunuz bu kadar
Bir de çocuğunuz var mı merak ettim hani varsa onunla uğraşır ve bu kadar sarmazdınız eşinize diye de aklıma geldi
Elbette yardım almalısınız eşiniz sabrının sonuna gelmiş gibi
Allah yardımcınız olsun

bir psikyatriste gidin. paronoyak gibi adam da haklı . sizde demissiniz zaten

Yani 8 yıllık evlilik demek artık adam ağzını bile açmadan ne diyeceğini anlamak demek
Siz 8 yılda ne yaşadınız ki güvenmiyorsunuz bu kadar
Bir de çocuğunuz var mı merak ettim hani varsa onunla uğraşır ve bu kadar sarmazdınız eşinize diye de aklıma geldi
Elbette yardım almalısınız eşiniz sabrının sonuna gelmiş gibi
Allah yardımcınız olsun
Evet var çocuğum olmadan önce daha kötüydüm bir ara düzeldim şimdi yine hep araştırasım geliyor

Dün müydü, oyun oynarken giren reklam için arıza çıkaran üyesiniz.

Biraz kendinizi dizginleyin, eşiniz de olsa her tribinizi çekmek zorunda değil.

Bir de merak ediyorum çok mu dar bir dünyanız var?
Yani çıkan reklamı problem etmek, aynı isimle benzer şekilde dünya kadar mail hesabı olacağını bilmemek falan...

Hoş olmayacak ama fazla cahilce bunlar.
Evet benim bazen cahilce ve saçma sapan hareketlerim oluyor ama o an istem dışı oluyor içim içimi yiyor şüphe çıkmıyor

Paranoya kotu bi hastalik. 8 senelik evlisiniz artik bu tur olaylar sizin aranizda sorun olmamasi lazim. Adami bogmayin Allah askina

Back
X