• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden bıktım!

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Sorunum ne bilmiyorum anı ofke patlamaları yaşıyor sonra pişman oluyorum. Ama bu patlamalar oyle böyle değil hakarete küfürlere rahat konusmalara varıyor. Karşımdakini dusunmuyorum hiç. Bunu dün ve daha önceleri eşime çok kez yaptim. Dün sabahtan kızımız eşim ve kuzenim bi yerlerde oturmaya gittik çünkü kendisi 3 4 gun once barışmak için bana doğru bi adım attı hiç beklemediğim şekilde ( Boşanma davası görüldü bugün imza atmam gerekiyor. ) . Dün sabah iyiydik akşam oldu delirdim yarın seni bosicamlar diktir gitler bilmemne.

Konu şu ki eşim ınstagram hesabi açtı yıllar sonra ve iş arkadaşları, gençliğinde tanıdığı arkadaşları lise arkadaşları hepsini eklemiş 130 kişi falan var. Dun lise arkadasim dedigi bakimli bi hanimi begenmis fotografini. Buna cok kizdim. Boyle hassas bi donemde bu yaptigin olmadi dedim. Ben bu insanların çoğunu tanımıyorum söylüyor kim olduğunu fakat 10 senedir çoğu yoktu hayatımızda. Dün ınstagram hesabi kapatayım dedi hayir siliceksin onları dedim öfkelendim. Simdi onun hesabinda kuzenim var abim var annem var fakat beni eklemiyor herkesin hesabini sormaktan bikmis istemiyormus duzelmem gerekiyormuş falan filan.

Ben şuan ilaç kullnıyorum 2 tane psikolojik kaygı bozuklugu ve depresyon var aşırı ofk e nöbetleri var bazen cinnet seviyesinde. Bana fırsat tanımıyorsun ekli olsam da bakmicaktim dedim biz nasıl duzelicez birbirimize güvenmeden dedim. Enson irtibatı biraz kes benimle zaman ver dedim sildim her şeyi whatsapp falan gece delirmiş araya araya bakmadım.
Bugün imzaya gidip gitmemekte kararsizim üstelik kızım babamı çok özlüyorum bizimle niye kalmıyo anne derken. Aklıma hep bu cümle geliyor. Daha sakin bi insan olmak istiyorum arkadaşlar. Düzeltebilir miyiz bilmiyorum istiyorum da ama gelgitli hallerimden çok bunaldim artık.

Destegin yabinda imkaniniz varsa terapi de alin.
Sadece esinize karsi boyleyseniz, belki yaşanmışlıklar bu hale getirmistir.
Bosanin

Herkese karsi boyleyseniz ve esiniz buna ragmen bir arada olmak istiyorsa, anlasmazlik disinda bosanmak icin sebebiniz yoksa bir kere daha dusunun.

Sizin bu öfke patlamalariniz sadece tek o anki olaya dayanmiyor bunların hepsi bir birikim senelerin birikimi. Hani bayanların hep yuvam yıkılmasın huzurumuz bozulmasin ele güne seyir çıkmasın diye diye diye içine attıkları olayların yenilen lafların sineye çekilen durumların birikimi. İlaç felanda kullanmayın deli degilsiniz sonra adınız hasta psikolojik tedavi olması gerekiyora çıkıyor .siz sakin sessiz kalın aldığınız nefesten haberi olmasin bırakın karşınızdaki delirsin .

Destegin yabinda imkaniniz varsa terapi de alin.
Sadece esinize karsi boyleyseniz, belki yaşanmışlıklar bu hale getirmistir.
Bosanin

Herkese karsi boyleyseniz ve esiniz buna ragmen bir arada olmak istiyorsa, anlasmazlik disinda bosanmak icin sebebiniz yoksa bir kere daha dusunun.
Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorum

Sizin bu öfke patlamalariniz sadece tek o anki olaya dayanmiyor bunların hepsi bir birikim senelerin birikimi. Hani bayanların hep yuvam yıkılmasın huzurumuz bozulmasin ele güne seyir çıkmasın diye diye diye içine attıkları olayların yenilen lafların sineye çekilen durumların birikimi. İlaç felanda kullanmayın deli degilsiniz sonra adınız hasta psikolojik tedavi olması gerekiyora çıkıyor .siz sakin sessiz kalın aldığınız nefesten haberi olmasin bırakın karşınızdaki delirsin .
Çok doğru. Sen hastasın sen rahatsizsin lafını da duydum dün.

Çok doğru. Sen hastasın sen rahatsizsin lafını da duydum dün.
Onlara kalsa bütün hanımlar yani evli eşleri hasta depresyonda mutsuz geçimsiz kimseyle geçirmeyen kendileri esas ruh hastası .. ilaçlarını Felan reçeteli kendine adına alma mahkemede karsina bile çıkartırlar bu adam olamadiklar

Onlara kalsa bütün hanımlar yani evli eşleri hasta depresyonda mutsuz geçimsiz kimseyle geçirmeyen kendileri esas ruh hastası .. ilaçlarını Felan reçeteli kendine adına alma mahkemede karsina bile çıkartırlar bu adam olamadiklar
Onu düşünmez o zaten anlasmali herşey imzalandı artık. Napsam bilmiyorum gitmeli mi gitmemeli mi

Onu düşünmez o zaten anlasmali herşey imzalandı artık. Napsam bilmiyorum gitmeli mi gitmemeli mi
Aldatmış adam, ALDATMIŞ.
Siz onu aldatsaydınız sizce bu kadar tereddüt eder miydi?
Üstelik pişkin biri.
Size hasta diyen biriyle neden devam edesiniz ki?
Kızınız özledikçe babaya gönderirsiniz.

Aldatmış adam, ALDATMIŞ.
Siz onu aldatsaydınız sizce bu kadar tereddüt eder miydi?
Üstelik pişkin biri.
Size hasta diyen biriyle neden devam edesiniz ki?
Kızınız özledikçe babaya gönderirsiniz.
Ne tereddütü ben olsam öldürürdüm dayanamazdim dedi yüzüme yuzume anliyo musun beni diye sordugumda

Ne tereddütü ben olsam öldürürdüm dayanamazdim dedi yüzüme yuzume anliyo musun beni diye sordugumda
O yüzden kendinizi kandırmayı bırakın. Kadın fotoğrafları beğenmesi, insta hesabı açması vs hemen arayışa girdiğini gösteriyor bence.

Aldatılmışsiniz güven problemi yaşamanız, eşinize öfkeli olmanız çok normal değil mi?
Ayrılmayarak kendinize eziyet etmişsiniz bir yıldır. En sonunda hasta yerine konulursunuz böyle tabi. Sebebi kendi değilmiş gibi rahat rahat söyler bunu eşiniz.

Tereddüte düşmeyin bundan sonra bosanin, kendiniz için birde terapi alın.

Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorum
Aldatılmayı hazmedememişsiniz, bu yüzden patlıyorsunuz.
Şu durum da devam etmeniz sağlıklı görünmüyor. Eşiniz size iyi gelmiyor.
Onsuz daha sağlıklı olabilirsiniz.
Terapi aldınız mı?

Aynen doğru. 0peki tek gitsem imzaya oluyor mu bilginiz var mı
Şöyle bir şey buldum.
Eğer eşiniz imzalamaya yanaşmazsa sürekli ertelerse, eşinize posta yoluyla boşanma kararının tebliğini istiyorsunuz. Eşiniz postayı aldığına dair imza atınca o son imza atılmış oluyor.

Back
X