• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden bıktım

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Herkese merhaba,konuyu ayruntılı anlatmıycam sadece aldatıldım. .Ne şekildr ve nasıl olduğu önemli değil..Ne kafar eşim kabul etmesede beni aldattığını...ki bilirsiniz erkekler arasında aldatmak temad oldu için..

Neyse üzerinden tam 1,5 yıl geçti ama ben hala ilk günkü hibi etkisindeyim..çok kötü şeyler yaşadık eşimle ama kopamadık..hatasını her anlamda telafi etmeye çalıltı haken de ediyor ama ben ona hala hırslıyım...Hırsım geçmiyor vurup öldürmek istşyorum desem yeridir. .Sürekli yüzüne vuruyorum,her lafı oraya getiriyorum. ..Eşimde çok üzülüyo hele oğlum..o kadına dair planlar yapıyorum,sabah erkenden uyanıp bu olayı düşünüyorum...offf içinden çıkamıyorum niye hala geçmişte yaşıyorum. ..Psikolojik destek aldım(ilaç)hiçbi faydası olmadı..Şu an evliliğimde bi sorun yok ki hiçbirzaman olmamıştı bu dorun dışında...Ne yapım kızlar eşimi de çok seviyorum ama kendime engrl olamıyorum:37::37:

Bu arada adet olucam zaman daha beter sarıyorum,duygularımu daha yoğun yaşıyorum. ..

Kabul ettoysen ve seviyorsan unutmaktan başka caren yok. Kabul etmiyorsan bosanacaksın. Kabul ediyorsan susup oturacaksın. Adamın basının etini yiyip iyice disari suruklemeyeceksin

Surekli bunu dile getirmek onu tekrar yapmaya itmek demektir nereye kadar basina kakacaksinizki adam da biyerde bikip usanacaktir kabul ettiysen unutmasan bile surekli dile getirme eger unutamiyosan huzursuzum diyosan sana kalmis karar vermek hem de hic bi sorunumuz yok diyosun icindemi yasiyon bukadar seyi

Durumun böyle olmasındansa , aldatıldığımı öğrendiğim vakit bu durumun psikolojini kaldıramayacağımı bahane eder , aslında bu bahane değil bir gerçektir..
Ve bu adamla yollarımı ayırırdım..
Bu olayın üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin, atamayacağınız belli..
Bu hırs,her zaman bir düzensizliğe kavgaya gürültüye sebep olur..
Kendin ve çocuğun için en doğru kararı verin düşünüp verin bence..

Back
X