- Konu Sahibi MinnieMoussy
Merhaba kızlar. Bugün 5 aylık ilişkim bitti. Zaten sürekli tartışıyorduk ama dün biz tartışırken sevgilimin annesi rahatsız olmuş ve annesiyle kavga etmiş daha sonra araya babasıda girmiş ve babasının tansiyonu çıkmış hastaneye kaldırmışlar. Beni çok sevdiğini söylüyordu hatta ayrılalım dediğimde çıldırmıştı evlilik bile istiyordu ama dünden sonra birbirimizden bi süre uzak kalsak iyi olur demeye başladı. Bende bi süre değil tamamen bitti dedim o da peki dedi. Bittiğine değil de kaderime üzülüyorum. Neden karşıma düzgün sevebileceğim bi erkek çıkmıyo, 18 yaşındayım bu zamana kadar 4-5 ilişkim oldu ama hepsinin sonu hüsran. Ben de mi bir sorun var anlamıyorum ki. Çevremde 5-6 yıl ilişkisi olmuş insanlar var onlara o kadar imreniyorum ki keşke bende güvenebileceğim ve kafa dengim bir sevgili bulabilsem. Ama beni hep sorunlu ilişkiler buluyor. Zaten ayrıldığım sevgilim en ufa şeylerde bile yalan söylüyordu. Ama ben alttan alıyordum. Kime nasıl güvenicem artık bilmiyorum çok moralim bozuldu şuan ağlamamak için zor duruyorum. Ne bahtsız bir kızım