• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden çok sıkıldım

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Merhaba kızlar. Bugün 5 aylık ilişkim bitti. Zaten sürekli tartışıyorduk ama dün biz tartışırken sevgilimin annesi rahatsız olmuş ve annesiyle kavga etmiş daha sonra araya babasıda girmiş ve babasının tansiyonu çıkmış hastaneye kaldırmışlar. Beni çok sevdiğini söylüyordu hatta ayrılalım dediğimde çıldırmıştı evlilik bile istiyordu ama dünden sonra birbirimizden bi süre uzak kalsak iyi olur demeye başladı. Bende bi süre değil tamamen bitti dedim o da peki dedi. Bittiğine değil de kaderime üzülüyorum. Neden karşıma düzgün sevebileceğim bi erkek çıkmıyo, 18 yaşındayım bu zamana kadar 4-5 ilişkim oldu ama hepsinin sonu hüsran. Ben de mi bir sorun var anlamıyorum ki. Çevremde 5-6 yıl ilişkisi olmuş insanlar var onlara o kadar imreniyorum ki keşke bende güvenebileceğim ve kafa dengim bir sevgili bulabilsem. Ama beni hep sorunlu ilişkiler buluyor. Zaten ayrıldığım sevgilim en ufa şeylerde bile yalan söylüyordu. Ama ben alttan alıyordum. Kime nasıl güvenicem artık bilmiyorum çok moralim bozuldu şuan ağlamamak için zor duruyorum. Ne bahtsız bir kızım :(

Daha çok küçüksün. Bence böyle düşünmen çok abes. Hayatta her şey sevgili demek değildir. ileride karşına sevebileceğin, anlaşabileceğin biri elbette çıkar. İnsanları iyi tanımaya çalış. Yalan söyleyen biriyle ilişkinin bitmesi gayet iyi olmuş. Bahtın açık olsun ;)

Baştan konunu okurken seni 25-26 yaşlarında falan sandım, yaşının büyük olduğunu düşündüm.

Arkadaşım daha önünde yaşayacağın çok güzel zamanların var, ayrıca daha hayatın başındasın, 5-6 yıllık ilişki mi ? Daha zaten çok gençsin.

Bu işler şans işi, yürütebilirsen uzun bir ilişkin olur tabi ki, ki olacaktır da. Böyle uzun ilişkilere imreniyorum diye üzme kendini, daha ne uzun ilişkiler yaşarsın.

Aşk biraz da şans işi elbet bir gün uzun soluklu bir ilişkin olur senin de :)

Anlamıyorum, daha 18 yaşında olduğunu söylemişsin ve sanki şuan 48 yaşındaymışsın da hiç ilişkiye tutunamamışsın gibi bir görüşe sahipsin :(

Daha 18 yaşında 4-5 flört. Bana kalırsa çevreden de gözlemlediğim konu, siz şimdi 18 li yaşlarınızda olan kişilerle bizim 18'li yaşlarımız çok farklıymış öyle böyle değil hele bu fark. Bizim flörtlerimiz olmazdı sokaklarda saklambaç oynardık ozamanlar :))) heheh yaşlandım mı ne :P

yani ne bileyim sanki 40lardasın ve hayatın sillesini yemişsin, kimseye güvenemez olmuşsun hadi 40 fazla diyelim 30 olsun... ama 18 yahu :D

Yahu daha 18 yaşındasın neyin acelesi bu :26: Çevrendeki 5-6 yıllık flörtlere mi özeniyorsun :53:

Daha karşına kimler kimler çıkacak acele etme :7:

Senin yaşlarında insana hayat çok karanlık, zaman çok acımasız ve yavaş geliyor. Ama emin ol öyle değil canım benim. Etrafındakiler de senin yaşlarındaysa onların o 5-6 yıllık ilişkileri çocukluk aşkı olmaktan öteye geçemez. 18 yaşında, hayattan keyif almaya, kendini geliştirmeye ve eğitmeye bak. Elbette sevgililerin olacak, ama hiç kimse için umutsuzluğa kapılma.

ilkokulda ciddi ilişkilere mi başlanıyor artık? vay canına! sen 18 yaşındasın ve 4-5 ilişkin mi oldu? ayrıldığın ciddi düşündüğün sevgilin kaç yaşındaydı 20 mi? :53:

ben çok yanlış geldim sanırım çıkayım kıyın kıyın :27:

Günümüz gençliğinin en büyük sorunu..her şeyi çabuk tüketmek..18 yaşındasın ve etrafındakilerin 5-6 yıllık ilişkisi var öyle mi?bu insanlar ilk sevgililerini 12-13 yaşında mu bulmuşlar yani? gerçekten korkunç.bu yaşta bu ilişki,bi erkekle birlikte olma,evlilik sevdası nedir?bu yaşlardaki insanların psikolojisini bu kadar etkilemesini ürkütücü buluyorum.

18 yaşında uzun bi ilişkisi olmadığına üzülür mü insan ya?23-24 yaşına geldiğinde napıcaksın?
uzun ilişkinin de bi yaşı var.18 yaşında birlikte olduğun sevgilin senle evlilik düşünse nolur?
bu yaşta ne sen belli bi olgunlukta olabilirsin ne de karşındaki erkek.
bu dediğimin doğruluğunu da devamlı tartışmanızdan, karşındakinin evde annesini ayaklandıracak kadar bas bas bağrarak tepki vermesinden anlayabilirsin zaten.

bi dur bakalım ya, git bi oku, gönlünce gez toz kız arkadaşlarınla takıl,yanlız kal..bunların tadını çıkar.
evlilik nası olsa birgün oluyor ve o günden sonra bunların hiçbiri olmayacak zaten..

18 yaşına kadar 4-5 ilişki... fazla arayış içinde olmandan kaynaklı olmasın sakın bu sıkıntın? :20: her gönlünün kaydığına değilde, en karakteri sağlamını bulmaya çalışsan ,bu yaşta kendine bu kadar tepkili olmazdın...

18 yaşında böyle olursan 30lu yaşlardaki halini düşünemiyorum.nedir derdin?bırak şu erkek müsveddeleriyle uğraşmayı.çok gençsin.yazık değil mi?

18 yaşında bu denli bıkkınlık nerden geliyo ya daha neler görcen yaşıcan şimdiden salma kendini bence

Birinin seni kendine getirmsi gerek.
O yasta ne ask ne sevgi gercek. Ltfn kendne gel.
Ne evliligiii offff ssnirlenyrm bu yasta evlkk knusilnca.
Oku oku oku. Hayatni garantiye al lütfeeen

Back
X