Kendimden emin degilim

instanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
3
0
1
32
Merhaba arkadaslar..1.5 yillik iliskim var hersey ilk basta mukemmeldi ..Bi sure sonra sogumaya basladim 7 8 ay sonra ama her seferinde duzeldim.Bu sure zarfinda ortak bi sekilde evlilik planlari yaptik yuzuk taktik aramizda ailemle tanistirdim ailesiyle tanistim .Yazin mezuniyeti vardi bende mezun oldum ve memleketine gitti . Ama soguyo gibiydim yine ondan uzaktan yurutmeye calisiyoduk ama cok vaktim olmuyodu ve telde konusamiyoduk cokta aramak istiyomuydum bilmiyorum ama geceleri mesajdan baya konusuyoduk.Bu seferki sogumam bi baska olmustu duzelemiyodum ayrilmakta istemiyodum bi turlu zaten oda hissediodu en son yanima geldiginde o bu konuyu acti tartistik en son ben asabilcegimizi soyledim ve devam ettik.Ama ustunden 2 ay gecti bazen duzeldigimi hissediodum ama bisey diyo sacmaliyo ve tekrardan bi kafam gidiyo .Yaptigi her hata kusuru sorguluyorum birazda kendi hatalarimi gormuyorum galiba ona karsi algi olusmustu her hareketi sacma geliyodu .Yine o konuyu acti ve ara verelim dedi bende kabul ettim baska bisey kalmamisti sanki.1.5 aydir konusmadik ilk basta cok agladim cok dusundum ve benim uzulme sebebim onu sevmem degilmis ben ona ve niye soguduguma uzuluyomusum artik sevmedigime kanaat getirdim.1.5 ay sonra yazdi konustuk sevmedigimi soledi bunlarin hepsi mesafeden dedi ilk bastada sogudugumu soledim zaman zaman bunun her iliskide ilk bastaki heycan olmaz zamanla birbirmize gicik oluruz seninkide bu dedi aynisi bendede vardi ama bu soguma degil sen yanlis anliosun dedi .Simdiki olayada mesafeden kaynakli oldugunu dusunuyorum dedi sevgi hissetmiyorum dedim bende hissetmiyorum dedi ama mesafeden dedi sen karistiriosun eminim dedi.Dostlar siz soyleyin emin olamiyorim o mu hakli ben mi sevgi hissetmiyorum artik bu mesafedenmi kaynakli yoksa gercekt3n sevmiyomuyum nasil anlarim yardim edin.

valla 3 yıl görmeden bi çocuğu sevmiştim
yalan yani mesafeden soğumak
sevesiniz yok birbirinizi:) yetmemiş sevginiz mesafenize yani...bence zorlamasın boşuna beynini yorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…