Kendimden, kilolarımdan, iradesizliğimden nefret ediyorum!

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
316
İzmir
Merhaba kızlar ben bi türlü zayıflayamıyorum. Lütfen kızmayın herkes neler başarıyor sen neler diyosun falan diye. Olmuyo işte 1ay boyunca diyet yaptım 3kg 800gr verdim diyetisyenm tebrik etti ama ben salak gibi devam edemed
m bilmiyorum niye inanın istiyorum çom istiyorum ama kararlılığım geçiyo hep.. Şimdi 3kg geri aldım işte. Çok yiyorum stressli olunca hele daha çok. Kendimden nefret ediyorum hem çirkin ve şişko olduğum için hemde irademe sahip çıkamadığım için. Oysa sigarayı bırakmıştım çok güzel iradeliyim sanıyordum.:( 80kg idim sigarayı bıraktm 89.8 oldm.. 86ydım 1 ay sonra şmdi yne 89um.
spor salonuna yazıldım 3 aylık ve ilk 1 ayı hafatda 4 5 kere gittim sonraki 1ay hiç gitmedim şimdi 1ayım kaldı.. Çok mutsuzum beceremediğim için. Bir rüya gördüm 2 gün önce bi elbise giymiştim böyle aynaya bakıyodum inanılmazdı çok zayıfım ben gayet
yiyim diyordum uyanınca bi hayal kırıklığı :( özür dilerim herkesten zamanınızı çaldığım için ama içimi dökmem lazımdı kimseyle konuşamadımm..

Merhaba kızlar ben bi türlü zayıflayamıyorum. Lütfen kızmayın herkes neler başarıyor sen neler diyosun falan diye. Olmuyo işte 1ay boyunca diyet yaptım 3kg 800gr verdim diyetisyenm tebrik etti ama ben salak gibi devam edemed
m bilmiyorum niye inanın istiyorum çom istiyorum ama kararlılığım geçiyo hep.. Şimdi 3kg geri aldım işte. Çok yiyorum stressli olunca hele daha çok. Kendimden nefret ediyorum hem çirkin ve şişko olduğum için hemde irademe sahip çıkamadığım için. Oysa sigarayı bırakmıştım çok güzel iradeliyim sanıyordum.:( 80kg idim sigarayı bıraktm 89.8 oldm.. 86ydım 1 ay sonra şmdi yne 89um.
spor salonuna yazıldım 3 aylık ve ilk 1 ayı hafatda 4 5 kere gittim sonraki 1ay hiç gitmedim şimdi 1ayım kaldı.. Çok mutsuzum beceremediğim için. Bir rüya gördüm 2 gün önce bi elbise giymiştim böyle aynaya bakıyodum inanılmazdı çok zayıfım ben gayet
yiyim diyordum uyanınca bi hayal kırıklığı :( özür dilerim herkesten zamanınızı çaldığım için ama içimi dökmem lazımdı kimseyle konuşamadımm..
canım benim ya..........
lütfen üzülme verirsin ya
beni de üzdün şimdi
çok istiyosun
denemek ve vermekden vazgeçme
almak kolay vermek zor
inşallah kilo verirsin de bize ballandıra ballandıra anlatırsın canım
sana başarılar diliyorum:3::54:

Canım tıpatip beni anlatmışsin bende öyleyim ya tam kilo veriyorum sonra geri alıyorum. Sinirlendiğim zaman ne varsa yerim o pişmanlık duygusu yokmu içim içimi yiyo ama ne çare bıktım valla allah yardımcimız olsun bize bol bol sabır versin.

canım benim ya..........
lütfen üzülme verirsin ya
beni de üzdün şimdi
çok istiyosun
denemek ve vermekden vazgeçme
almak kolay vermek zor
inşallah kilo verirsin de bize ballandıra ballandıra anlatırsın canım
sana başarılar diliyorum:3::54:

Çok teşekkür ederimm şimdi biraz daha umutluym tekrar başlayacağım ve ne olursa olsun bırakmıcam artık :)

Canım tıpatip beni anlatmışsin bende öyleyim ya tam kilo veriyorum sonra geri alıyorum. Sinirlendiğim zaman ne varsa yerim o pişmanlık duygusu yokmu içim içimi yiyo ama ne çare bıktım valla allah yardımcimız olsun bize bol bol sabır versin.

İnşallah ya allah yardımcımız olsun evet. Ben tekrar başlamaya karar verdim artık ertelemekle olmuyo yarın kesin başlıyorum artık bu sefer vazgeçmicem kesinlikle yani inşallah allahım yardımcı olsun hepimize.:)

Bende öyleyim nasıl çıkacaz bu işin içinden canım daha bi sıkılıyor ...

Benimde öyle diyeti bıraktığımdan beri nasıl canım sıkkın sanki yerken beynim duruyor ya da beynime inandırıyorum son kez yicem sonra diyete gircem diye ama son son diye diye kaç kg verdim hepsini aldım. Vicdan azabı duyuyodum yerken. Ama yarın başlıyorum inş bu sefer kararlılığımı devam ettirirmm :)

üzme kendini bu kadar.. kendimden nefret ediyorum deme hele hiç.. kendini sevmezsen kendin için nasıl iradeli olup çabalayacaksın? ben de benzer durumdayım.. moralini yüksek tut vermeye çalış madem öyle daha mutlu olacaksın.. yap.. inan kendine.. arada bir bozulur diyetler koyverme.. kaldığın yerden devam.. başaracaksın.. buraya da yazacaksın.. tebrikleri toplayacaksın:)))) sevgiler

üzme kendini bu kadar.. kendimden nefret ediyorum deme hele hiç.. kendini sevmezsen kendin için nasıl iradeli olup çabalayacaksın? ben de benzer durumdayım.. moralini yüksek tut vermeye çalış madem öyle daha mutlu olacaksın.. yap.. inan kendine.. arada bir bozulur diyetler koyverme.. kaldığın yerden devam.. başaracaksın.. buraya da yazacaksın.. tebrikleri toplayacaksın:)))) sevgiler

Çokk teşekkür ederimm desteğin için moral verdi bana mesajın:))

kıyamam neden böyle olumsuz şartlandırıyorsun kendini?
Öncelikle canım sağolsun kelimesine alış sonrasında o diyet eğer seni sıkıyorsa druna açıkca demelisin bu yemekleri değiştirelim falan diye sonuçta para veriyorsun o düşünmeli burada da arkadaşların güzel paylaşımları var biraz göz atarsın nolacak kilo dediğin nedir bir kaç haftadır bende takıktım bak bu son hafta hiç uyamadım diyetime takmadım da canım sağolsun dedim almamışım hiç sanırım verdimde

ama neredeyse hergün leslie ile yürüyüş muhabbetini yaptım desteğe ihtiyaç duyduğunda bir tık kadar yakınız hepimiz

kendinden nefret ettikce kilolar inatlaşıyor ;) çünkü vücut ödem tutuyor rahat olmalısın hazirana 6 ay düşünsene 180 gün her ay 3 kilo versen 18 kilo iyi yönlerini düşün lütfen tamam mı ?

Benimde öyle diyeti bıraktığımdan beri nasıl canım sıkkın sanki yerken beynim duruyor ya da beynime inandırıyorum son kez yicem sonra diyete gircem diye ama son son diye diye kaç kg verdim hepsini aldım. Vicdan azabı duyuyodum yerken. Ama yarın başlıyorum inş bu sefer kararlılığımı devam ettirirmm :)
Aynı ben yeter diyorum son diyorum yok bir yemeğe başlayınca iştah alıp başını gidiyor bişey olsada iştah kesse

Aynı ben yeter diyorum son diyorum yok bir yemeğe başlayınca iştah alıp başını gidiyor bişey olsada iştah kesse

benim iştahımı değil de çikolata yememi durduracak birşey bulmam lazım:) eski 36 beden pantalonlarımı görünce başlayacağım diyorum sonra unutuyorum galiba:)

Anladım ben diyetisyene gidiyorum tarçınlı çay tarifi verdi tatlı krizi için ama çikolatanın bi çözümü yok tarif
1 çay kaşığı tarçın
3 4 tane top karabiber
3 4 tane karanfil 1 bardak suyla kaynatın süz iç sabah uyanûnca ve gün içinde içebilirsin çikolata istediğinde azıcık bitter çikolata yiyebilirsin Byyy

Benimde şuan giyilecek bişeyım yooooook ama 10 kilo verirsem bütün dolabın bana uyacak inş veririm yoksa ruhsal olarak çökecek....

Kızlar bende burda yeniyim ve kilolarımla başım belada 88 kilodan bir türlü aşağı inemiyorum :( Bana ne önerirsiniz siz neler yapıyorsunuz böyle takılıp kalınca

Back
X